Ominaisuudet

Maarten Baasin Sweeper Clock | Dezeen

Maarten Baasin Sweeper Clock | Dezeen
Anonim

Maarten Baas -lakaisukello

Milan 09 -elokuva: täällä (yllä) on ote Sweeper Clock -elokuvasta, jonka hollantilainen suunnittelija Maarten Baas esitteli Milanossa tämän vuoden huhtikuussa. Siinä on kaksi miestä, joilla luudat työntävät roskulinjoja liikkuvien kellokäsien muodostamiseksi.

Baas esitti elokuvan osana reaaliaikaista esitystään CNC Costume National -sarjassa Via Fogazzarossa 22. – 27. Huhtikuuta.

Tässä on teksti reaaliajasta:

-

"Real Time", kelloelokuvat, kirjoittanut Maarten Baas C'N'C-puku Kansallinen - Via Fogazzaro 23 Milano (Keskiviikko) 22. – 27. Huhtikuuta 2009

Maarten Baasista, maailmanlaajuisesti arvostetusta kolmenkymmenenyhden vuoden vanhasta hollantilaisesta suunnittelijasta, tulee elokuvan ohjaaja Milanon Design Weekin 2009 yhteydessä. "Real Time", joka on johtavien kansainvälisten taiteellisten suunnittelijoiden nuori nero, joka on saanut näyttelyn, avataan kevään 22. huhtikuuta C'N'C Costume National Milanon näyttelytilassa, muodinjohtaja Ennio Capasan vieraana, joka on aina tukenut nykyaikaista luovuus kaikissa ilmaisuissaan: taiteesta elokuvaan suunnitteluun.

Näyttelytapahtuman on tuottanut Diana Marrone yhdessä Studio Maarten Baasin kanssa, ja se sijoitetaan yli 500 neliömetriin.

Uuden videoteknologian ansiosta on mahdollista tehdä elokuvia 12 tai jopa 24 tuntia. Tämän avulla on mahdollista kuvata elokuva, jonka toiminto on kello. Maarten Baas käyttää tätä vaihtoehtoa yhdistämällä teatterin, taiteen, elokuvan ja suunnittelun sarjassa uusia kellokuvioita.

Hollantilainen taiteilija-suunnittelija allekirjoittaa Mondriaan-säätiön avulla 3 elokuvaa, jotka puhuvat Alankomaissa ajan kulumisesta, kuvaamisesta ja kiinnittämisestä helmikuussa ja maaliskuussa 2009.

Maarten Baas valitsee elokuvakielen kolmen mallin muodostaman kellokokoelman muuttamiseksi. Vanhasta analogisesta hälytyksestä digitaaliseen aikalaskuriin Maarten luo nollasta laitteita: käyttöliittymästä sisäiseen ja ulkoiseen "laatikkoon". Niiden suunnittelun lisäksi Baas animoi kelloja teatterimekanismilla - todellisilla ja elävillä lansetteilla - mukaan ottamalla näyttelijät allekirjoittamaan aika.

3D-prototyypit näytetään yhdessä elokuvien kanssa ja ne toimivat karkeana kuvauksena uusien Baasin ajanlaskureiden malleista. Ajan kulumisen kellossa antaa joukko ihmisiä, jotka ampuivat ja näyttivät todellisessa 12 tai 24 tunnin väleissä ja antavat vierailijoille mahdollisuuden auttaa epätavallisessa ajassa.

Yhden näyttelijän, joka ilmoittaa ajan esityksen aikana, live-teatteriesitys on osa näyttelyä. Mies tekee työnsä vanhassa, pölyisessä toimistossa ja tuhlaa aikaansa samalla kun liikuttaa manuaalisesti kellon käsiä joka minuutti.

Real Time on kuoroteos, joka johtaa täydellisesti Maarten Baas -tyyliä. Hänen yleisönsä ovat käyttäneet - ja hämmästyneitä - savustetuista tai mittakaavassa olevista huonekaluista, jotka on valmistettu ja muovattu epätavallisilla muodoilla ja väreillä, täydennettynä taide- ja musiikkiesityksillä, jotka ovat koskaan yllättyneet yliarvioimalla Milano Fuorisaloneen kuuluvaa tavanomaista näyttelyaluetta.

C'N'C Costume National on perustanut vuonna 2004 italialaisen Costume National -brändin luovan johtajan Ennio Capasa. C'N'C Costume National tekee itselleen nimen jo alusta alkaen dynaamisella ja modernilla tyylillään, joka perustaa juuret Rock & Roll -esteettisyyteen minimalistisella asenteella.

Maarten Baas sisältyy kirjaamme, Dezeen-ideaidekirjaan. Osta nyt vain 12 puntaa.