Design

Architonic esittelee Salone del Mobilen ja Euroluce 2009 | -tuotteita Dezeen

Architonic esittelee Salone del Mobilen ja Euroluce 2009 | -tuotteita Dezeen
Anonim

Architonic esittelee Salone del Mobilen ja Euroluce 2009 -tuotteita

Dezeen-promootiot: arkkitehtuuri- ja suunnittelutuotteetietokanta Architonic esittelee uusien tuotteiden valikoimansa tämän vuoden Salone Internazionale del Mobile- ja Euroluce-valaistusmessuilta, jotka molemmat pidettiin Milanossa huhtikuussa.

Katso Architonicin valinta Salone Internazionale del Mobilesta (1 092 tuotetta)

Katso Architonicin valikoima Eurolucesta (278 tuotetta)

Tässä on teksti Architonicista:

-

Architonicin valikoima uusia tuotteita Milanossa 2009

Huolimatta vuoden talouskriisistä Salone del Mobile Milanossa on vahvistanut asemaansa maailman johtavana huonekalu- ja sisustusmessuna. Aivan kuten vuotta aiemmin, kansainvälisten valmistajien osoittama uusien tuotteiden määrä oli ylivoimainen. Architonic on kerännyt parhaat niistä ja koonnut ne puolestasi tietokantaan. Täältä löydät Architonicin katsauksen tämän vuoden Salone del Mobilen ja Eurolucen uusista kehityksistä.