Anonim

Continuumin 1Z

Suunnittelutoimisto Continuum on luonut käsitteelliset pakkaukset yhdelle savukkeelle tupakoitsijoille, jotka yrittävät lopettaa.

Kolmionmuotoinen pakkaus sisältää yhden savukkeen, kaksi tulitikkua ja purukumin.

Tarkoituksena on, että raukeaminen päättää vain yhden savukkeen eikä koko pakkauksen.

Tässä on joitain lisätietoja Continuumista:

Suunnittelu epäonnistumiseen on välttämätöntä menestykseen, tai ainakin se, minkä globaali suunnittelu- ja innovaatiokonsultointi Continuum on löytänyt. Kun ihmiset tekevät muutoksia elämässään, olipa kyse hammaslankoista tai tupakoinnin lopettamisesta, heillä on takaiskuja. Ja kun he tekevät, on helppoa antaa tuon takaisku muuttua epäonnistumiskuvioksi. Vaikka päivän kuluminen ilman hammaslankaa ei ole katastrofi, silti on olemassa mahdollisuus auttaa joku palaamaan takaisin raiteilleen. Esimerkiksi painonmittajissa on joustavuuspisteitä, joita voidaan käyttää yhdellä massiivisella suklaanruiskulla. Tupakoinnin lopettamisen tapauksessa se, että epätoivoisesti haluaa vain yhden savukkeen, voi jäädä sellaiseksi: yksi savuke.

Voit suunnitella tuon takaisku, jotta se ei muutu kokonaiseksi savukkeiden pakkaukseksi. Joustavuuden suunnittelu on realistista, että takaiskuja tapahtuu, ja luodaan turvallisia tapoja epäonnistua ja palautua takaisin.

Tutkittuaan tätä ajatusta, Continuum keksi 1Z: n, yhden tarjoavan savukkeen.

He kehittivät fiktiivisen valmistajan (Bright-Leaf) takakertomuksen ja syyt markkinoille pääsyyn, ja se auttoi luomaan 1Z: lle tuotemerkkiidentiteetin, joka toimi muodon kanssa ja tapaan, jolla tuotemerkin logo kietou laatikon ympärille.

Nimi 1Z viittaa "löysyyteen", yhden myymälän ostaman savukkeen kadun slängi ja vahvistaa varovasti lopettamisteemaa.

Pakkauksen kolmion muoto (katso liitetyt kuvat) valittiin, koska se osoittaa, että tuote eroaa radikaalisti tavallisesta savukepakkauksesta.

Tutkimuksen kautta Continuum havaitsi, että kevyt kosketus viestinnällä lopettamisen ympärillä oli tehokkainta; kukaan ei halua luennointia. Sen sijaan heillä oli useita hienovaraisia ​​viestejä käyttäytymisen muutoksen tukemiseksi. FDA tarjoaa useita vaihtoehtoja viestien lähettämiseen savukkeiden pakkauksissa ja he valitsivat vaihtoehdon, joka liittyy lopettamiseen. Kannessa on viesti: "Hätätapauksissa nosta tänne." Ja itse savuke on merkitty "Vain yksi". Lopuksi Continuum sisälsi kumimaisen sauvan hiljaiseksi tapaksi puhdistaa maku suusta; nollata ja palata takaisin neutraalille.

Pakkauksen sisältö pidettiin minimissä: 1 savuke, kaksi lyöntipistettä ja pala kumia. Kuten edellä käsiteltiin, kumia sisällytettiin tapahtuman päätepisteen tarjoamiseksi. Kumi tarjoaa ratkaisun tähän takaiskuun ja tarjoaa lähtökohdan auttaa tupakoitsijaa jatkamaan lopettamista.

Continuum harkitsi myös valmistus- ja tuotantokustannuksia ja arvioi, että tämän paketin valmistus maksaa alle 10 senttiä, realistinen 1-2 dollarin ennustetulle hintapisteelle. Ja kolmion muoto on tehokas lähetysmuoto.

Koko suunnitteluprosessin aikana he saivat palautetta iteraatioista tupakoitsijaryhmältä, joka yritti lopettaa. Continuum halusi sisällyttää monia erilaisia ​​näkökulmia ja mielipiteitä, ja tämä palaute auttoi ohjaamaan suunnittelua muodossa, sävyssä ja brändäyksessä. Tuloksena on vain konsepti, mutta joka kaikkien tupakoitsijoiden mukaan auttaisi heitä lopettamaan. Itse asiassa yksi koehenkilö sanoi: "Toivon tämän olevan markkinoilla tänään!"

DezeenTV: Continuumin 1Z

Etkö näe elokuvaa? Klikkaa tästä.

Katso kaikki elokuvat

Katso myös:

Tuhka tarjotin
Ryohei Yoshiyuki
Tuhka tarjotin
Robert Knight
Mukauttaminen tupakointiin
kirjoittanut Marcia Nolte