Anonim

Kuori hedelmiä Yves Behar

San Francisco -suunnittelija Yves Behar Fuseprojectista on suunnitellut tuotteen, jonka avulla käyttäjät voivat hallita televisiota iPhonesta.

Peel-niminen järjestelmä sisältää ilmaisen sovelluksen TV-luetteloiden etsimiseen ja pienen osan, nimeltään Peel Fruit, laitteiston lähettämiseksi signaalista puhelimesta televisioon.

Kuorihedelmät on muotoiltu muistuttamaan päärynää, appelsiinia tai omenaa.

Android-versio on tulossa.

Katso kaikki tarinamme Yves Beharista »

Tässä on joitain lisätietoja Fuseprojectista:

Tapa, jolla etsimme sisältöä televisiosta, ei ole muuttunut sen perustamisesta lähtien - kanavoimme surffata. Paitsi satelliitti- ja digitaalikaapeli-oppaat tuntevat vanhenemista, mutta ongelmaa korostavat sadat kanavat, jotka meidän on nyt etsittävä ohjelmaa.

Peel tuli sulakeprojektiin vuoden 2009 lopulla idealla - mullistaa tapa, jolla katsomme ja löydämme sisältöä televisiosta. Kuori on yksi harvoista tekniikan toteutuksista, joka ratkaisee ongelman siten, että käyttäjä voi välittömästi ja kokonaan unohtaa ongelman olemassa olleen. Käyttämällä ilmaista iPhone-sovellusta (ja pian Androidia) ja Peel Fruit -laitteistoa, käyttäjät voivat napsauttaa elokuvaa tai ohjelmaa, etsiä nimen perusteella tai tutustua järjestelmän oppimiin katselutapoihin.

Brändin periaate on "poistaa" kanavanoppaan tylsiä kerroksia ja kanavisurffailun monotoniaa. Tätä ideaa käytetään brändin, tuotteiden ja käyttöliittymän suunnittelussa intuitiivisena tuoteekosysteeminä. Peel asettaa itsensä erilleen. vallankumouksellisessa toiminnallisuudessaan, mutta suunnittelun estetiikka eroaa tavallisista TV-laitteista. Puhelinsignaalin välittämiseksi televisioon ja muihin AV-laitteisiin Kuorihedelmä on tuotejärjestelmän keskipiste, ja se on suunniteltu näytettäväksi ja juhlittavaksi. Jokainen ystävällinen oheislaite on yksinkertaistettu hedelmä (päärynä, omena, oranssi), joka on asetettu pieneen kulmaan ja alaosa toimii suurena IR-ikkunana, joka välittää puhelimen signaalin televisioon. Sen sijaan, että olisi vielä yksi kaukosäädin, pistemäärällä tai painikkeella ja 200 sivun käyttöohje; Kuorinta on hauskaa ja ystävällistä, ja se pitää huipputeknologiansa lähes näkymättömänä. Kun Kuori on koukussa ja sovellus on ladattu iPhoneen, iTouchiin tai iPadiin - on olemassa tosi "ah ha!" mo Mieti, kun käyttäjät löytävät haluamansa kivuttomasti.

Peel on sulakeprojektisuunnittelijayritys. Tämän tyyppisessä syvä- ja yhteistyösuhteessa fuseproject toimii kaikilla yrityksen liiketoiminnan puolilla tarjoamalla tehokkaan suunnittelupohjaisen strategian menestykseen hyvin varhaisista päivistä markkinointiin asti. Tasapainottamatta luovan kumppanin ja sijoittajan roolia ja rakentamalla vankka brändipohja ilman tyypillisen konsultointisuhteen rasitteita.

Katso myös:

Jambox lähettäjä
Yves Behar
Leukaluu kirjoittanut
Yves Behar
GE WattStation
kirjoittanut Yves Behar