Anonim

Kultainen aika: Paul Nichollsin simulointi

Tämä arkkitehtonisen kuvastudion Factory Fifteen Paul Nichollsin elokuva palkittiin parhaana elokuvana CG Architectural 3D Awards 2011 -arkkitehtuurin elokuvien / animaatioluokassa. Kutsu The Simulation, se on ensimmäinen elokuva kaksiosaisessa sarjassa nimeltä Golden Age.

Nicholls teki sarjan opiskellessaan Bartlett-arkkitehtuurikoulussa kollegansa Kibwe Tavaresin kanssa, joka on aiemmin tällä viikolla julkaistun Brixton-elokuvan kirjoittajat.

Tässä on joitain tietoja Paul Nichollsilta:

Simulointi

GOLDEN AGE on elokuva, joka spekulee tekoälyyn simuloidussa arkkitehtuurissa. Se koskee tekniikkaa, synteettisiä ohjelmoituja tiloja ja välittömän suunnitellun ympäristön väliaikaisuutta, fyysistä tai muuta.

Se on osa laajempaa hanketta, jossa tarkastellaan 'ladattua' arkkitehtuuria, joka muuttaa radikaalisti kuluttaja-elämäntapoja, joihin olemme kaikki tottuneet.

Tässä olevan "Simulaation" tilat "rakennetaan" ja "kuvataan" synteettisessä digitaalitilassa, josta tulee rajaton tutkimuksen paikka. Elokuvassa käytetään Neil Stevensonin "Diamond age" -kirjaa (jossa nanoteknologia on kuluttanut koko maailmaa) rakennuksena tieteelliselle ja teknologiselle tutkimukselle nykyisistä etenemisistä ja teorioista kohti molekyylin nanoteknologiaa, erityisesti 'FOGLETS', jotka ovat paria nanorobotteja, jotka voivat muodostaa käytännöllisesti katsoen kaiken.

"Kuvittele mikroskooppista robottia. Siinä on ruumiin koko, joka on ihmisen solua ja 12 käsivarret tarttuvat kaikkiin suuntiin. Ämpäri täydellinen tällainen robotti voi muodostaa" robotkiteen "yhdistämällä kätensä ylös hilarakenteeseen. Ota nyt. huone, jossa on ihmisiä, huonekaluja ja muita esineitä - se on silti enimmäkseen tyhjää ilmaa. Täytä ilma täysin robotteina. Robotteja kutsutaan Fogletiksi ja niiden muodostama aine on Utility Fog, kun joukko apulaitteita sumua pitää kädestä naapureidensa kanssa muodostavat uudelleenkonfiguroitavan joukon "älykkäitä aineita". "Dr. J. Storrs Hall, molekyylivalmistuksen instituutin tutkija.

Elokuva kysyy, mitä tällainen hyppy kohti tällaisten tekniikoiden teknistä yksilöllisyyttä tarkoittaisi tapaa, jolla olemme vuorovaikutuksessa fyysisen ympäristömme kanssa perustavanlaatuisimmista tavoista, vaikka se itsekin perustuu synteettiseen simuloituun tilaan, jossa tekoäly on tapahtuu todennäköisimmin ensin.