Anonim
Kilpailu: Jasper Morrisonin rajoitettu erä kello Punktille. voittaa

Kilpailu: Dezeen on tiimissä sveitsiläisen Punkt-tuotemerkin kanssa. tarjota lukijoille mahdollisuus voittaa lontoolaisen suunnittelijan Jasper Morrisonin rajoitetun version kellostaan, joka on luotu kerätä varoja Japanin aiemmin tänä vuonna tapahtuneiden luonnonkatastrofien parantamiseksi.

Punaisella kellolla ja valkoisella rungolla varustettu AC 01 -kello, joka symboloi Japanin lippua, suunniteltiin osana Punktia. Japanille: Vielä on aika auttaa hyväntekeväisyyshanketta, jolla tuetaan Tohoku-alueen jälleenrakennusta maaliskuun 2011 maanjäristyksen ja tsunamin aiheuttamien tuhojen jälkeen. Punkt. antaa pois numeron 246 sarjasta 500, joka edustaa aikaa, jolloin maanjäristys iski Japanin koilliseen.

Erityispainoskellojen myynnistä saatava voitto menee perheen kotejen ja leikkialueiden rakentamiseen Maeamin kalastajakylässä. Projektia johtaa Architecture for Humanity, voittoa tavoittelematon suunnittelupalveluyritys avun tarpeessa oleville yhteisöille.

Kello on valmistettu yhteistyössä tuotesuunnittelijan Jasper Morrisonin ja Seikon kanssa, ja sitä voi ostaa myös Punktin verkkosivuilta täältä. Seuraa: Punkt. Japanille Twitterissä ja Facebook päivityksiä varten.

Kilpailu on nyt päättynyt. Voittaja valitaan sattumanvaraisesti ja ilmoitetaan sähköpostitse. Voittajan nimi julkaistaan ​​Dezeenmail-uutiskirjeemme tuleva painos ja tämän sivun alaosassa. Dezeen-kilpailut ovat kansainvälisiä ja ilmoittautuneita hyväksytään lukijoista missä tahansa maassa.

Tilaa uutiskirje, hanki RSS-syöte tai seuraa meitä Twitterissä saadaksesi lisätietoja tulevista kilpailuista.

Tässä on joitain lisätietoja Punktistä:

Punkt. Japanille: Vielä on aika auttaa

Tukee ihmiskunnan arkkitehtuuria

Punkt. Japanille: Still Time to Help on erityinen hyväntekeväisyyshanke, jolla tuetaan Japanin jälleenrakennusprosessia Tohokun aluetta maaliskuussa 2011 järistyneen maanjäristyksen ja tsunamin aiheuttamien tuhojen seurauksena.

Tausta

Tammikuusta 2011 lähtien Punkt. on tehnyt yhteistyötä japanilaisen Seiko-yrityksen kanssa, suunnitellut ja valmistanut toisen tuotteensa: AC 01 -hälytyksen, jonka on suunnitellut Jasper Morrison. AC 01 lanseerattiin Salone del Mobilessa Milanossa huhtikuussa 2011, vain kuukauden kuluttua Koillis-Japania koettelevista katastrofeista. Punkt.: N liikekumppaneihin ja ystäviin kohdistui vakavia vaikutuksia.

Näiden tapahtumien herkkyys ja luottamus suunnittelun mahdollisuuksiin yhteistyöhön liittyvissä ongelmanratkaisuissa, Punkt. suunniteltu Punkt. Japanille: Vielä on aika auttaa auttamaan kärsineiden alueiden tulevaisuuden jälleenrakentamisessa Japanissa.

Vielä on aika auttaa

Kiitos Jasper Morrisonin suunnittelustudion anteliaisuudesta ja Seiko Clock Inc.: n, Punkt. on suunnitellut ja tuottanut rajoitetun erän AC 01 -kello, jossa on punainen kellotaulu ja valkoinen runko edustamaan maan lippua.

Tämä rajoitetun erän malli on myytävänä maailman parhaimmissa designkaupoissa kerätäkseen mahdollisimman paljon hyväntekeväisyyttä.

Hyväntekeväisyys

Aloitteelle kerättyjen varojen jakamiseksi Punkt. on yhdistänyt voimansa Architecture for Humanity (AfH) -järjestön kanssa, joka on vuonna 1999 perustettu voittoa tavoittelematon organisaatio, joka etsii arkkitehtonisia ratkaisuja humanitaariseen kriisiin ja tuo ammattimaisia ​​suunnittelupalveluita tarvitseville yhteisöille. Organisaatio on perustamisestaan ​​lähtien työskennellyt yli kolmekymmentä maata projekteissa, jotka vaihtelevat kouluista, terveysklinikoista, kohtuuhintaisista asumisista ja pitkäaikaisesta kestävästä jälleenrakennuksesta.

100% erikoiskellon kellon myynnistä saatavista tuloista suunnataan AfH: n tukemaan Maeami Village Reconstruction -hankkeeseen, jolla pyritään rakentamaan perhekoteja ja leikkialueita Maeamissa, To ̄hoku -alueen kalastuskylässä. tsunami maaliskuussa 2011. Hanke auttaa pienen kalastajakylän lapsia ja perheitä rakentamaan valoisamman ja kestävämmän tulevaisuuden.