Anonim
In Vein, kirjoittanut Ayala Serfaty

Israelin suunnittelija Ayala Serfatyn uusi veistoksellisten huonekalujen ja valaistuskokoelma sisältää pehmustetut kappaleet, jotka muistuttavat jäkälän päällystettyä kiveä.

Kuusitoista kappaletta esitetään Cristina Grajales -galleriassa New Yorkissa osana Serfatyn ensimmäistä yksityisnäyttelyä Yhdysvalloissa.

Kalusteet on peitetty tekstuuripinnalla, joka sisältää kerroksia silkki-, pellava- ja villakuituja, mikä tuottaa ikääntyneen ilmeen.

Kiviä tai puutarhoja muistuttavat orgaaniset muodot tarjoavat perustan saumattomille käsintehtyille kankaille.

Pilvimaiset valaistuslaitokset on valmistettu lasikuiduista, jotka on peitetty polymeerikalvolla.

Näyttely jatkuu Cristina Grajales -galleriassa 23. joulukuuta saakka.

Tässä on lisätietoja galleriasta:

Ayala Serfaty: Verissä

1. marraskuuta - 23. joulukuuta 2011

Cristina Grajales -galleria on ilo esitellä ensimmäistä isonäyttelyä Israelin Yhdysvaltojen valaisin- ja huonekalusuunnittelijalle Ayala Serfatylle Veinissä.

In Vein on kokoelma 16 uutta valaistus- ja huonekalukappaletta, jotka korostavat Serfatyn etsintää muinaisista materiaaleista sulautuneena nykyaikaiseen muotoiluun. Alkaen Soma-valoveistoksistaan ​​Serfaty manipuloi lasia ja polymeeriä paljastaakseen esineen herkkyyden ja käyttäytymisen vivahteet välittäessään hänen tulkintansa luonnon monimutkaisista rakenteista. Hän jatkaa tätä etsintää rajoitetun erän Apaya-valaisimillaan, yhdistämällä muinaiset villahuovutustekniikat nykyaikaiseen valaisustekniikkaan ja muuttamalla villasta veistoksellisen valonkantajan ainutlaatuisesti estetiikan avulla.

Uusimmassa työssään suunnittelun monimutkaisuus on keskittynyt käsityönä valmistetun huovan intensiiviseen tutkimukseen, jota käytetään nykyaikaisten huonekalujen luomiseen. Serfaty näkee esineen kankaana, jossa silkki, pellava ja villa muovataan tunteellisiksi ilmaisuiksi saumattomassa verhoilussa. Kerrostettujen kuitujen yhdistelmä luo tiheän ja monimutkaisen ihon, joka herättää katsojille herkkyyden.

Serfaty opiskeli kuvataidetta Bezalelin taiteen ja suunnittelun akatemiassa Jerusalemissa ja Middlesexin ammattikorkeakoulussa Lontoossa, missä hän suoritti BFA-tutkinnon. Taiteellisen työnsä ohella Serfaty on suunnitellut valaisimet ja huonekalut Aqua Creations Lighting & Furniture Atelier -yhtiölle. Suunnitteluyritys on ansainnut kansainvälisen tunnustuksen innovatiivisista malleistaan, joissa yhdistyvät käsityö ja edistyksellinen tekniikka. Kaupallisten yhteisyritystensä lisäksi Serfaty jatkaa taiteen ja suunnittelun rajojen tutkimista installaatioidensa ja studiokappaleidensa kautta.