Anonim

Itä-Lontoon talo, kirjoittanut Mikhail Riches

Lontoon studio Mikhail Riches on kunnostanut Lontoon 1800-luvun talon ja lisännyt takaosaan lasitetun keittiön ja ruokasalin (+ diaesitys).

Äskettäiset lisäykset ja ylimääräiset portaat poistettiin, jotta tilaa uudelle takaosan laajennukselle: lehtikuusikehyksellä valmistettu lasilaatikko, joka ulottuu takakorotusta pitkin, luo avoimen keittiön ja ruokasalin alimmalle pohjakerroksen tasolle. Tämä huone on kaksinkertaisella toisella puolella portaikkojen ja mezzanine-kirjaston sijoittamiseen.

Arkkitehdit määrittelivät siperianlehden käytön lisäksi vaalean tiilen sekä sisä- että ulkoseinille. Ovet ja ikkunat on kehystetty paksujen puiden ympäröimällä, kun taas kaiteet on valmistettu pronssista.

"Nämä kaikki materiaalit valittiin tarjoamaan tekstuuria ja mittakaavaa sekä saavuttamaan kotimaisen läheisyyden, joka voidaan niin helposti hukkaan pyrkiessä abstraktseihin tasoihin ja pintoihin", David Mikhail kertoi Dezeenille. "Heidän on myös oltava välittäjänä sekä talon uuden että vanhemman osan, sisä- ja ulkopuolen tunteen ja rakentamisen välillä."

Muita lisäyksiä ovat kääntyvä seinä, joka yhdistää tutkimuksen biljardisaliin, ja uusi maisemoitu puutarha, joka käsittää porrastetut terassit ja rakennetut istutusalueet.

Talo rakennettiin ensimmäisen kerran 1830-luvulla kolminkertaiseksi useimpien Lontoon terassien leveyteen, mikä johti myöhemmin muuntamiseen kolmeen erilliseen asuntoon. Mikhail Richesin tehtävänä oli palauttaa rakennuksen alkuperäinen logiikka, jotta sitä voitaisiin jälleen käyttää yhtenä perheen kotona.

Arkkitehdit jäljittivät varhaisia ​​valokuvia rakennuksesta ja kuulivat muita arkkitehtejä, jotka olivat työskennelleet kiinteistöllä 1980-luvulla, laatiakseen alkuperäisen suunnittelun ja asettelun suunnitelmat.

Kirjaston edessä on alkuperäinen suuri portaikko, joka kulkee talon ylemmän kerroksen ja ensimmäisen kerroksen välillä. Aiemmin tämän portaiden vieressä ei ollut käytäviä, mutta nyt asukkaat voivat kävellä sen ympäri päästäkseen uusiin huoneisiin.

Yksi näistä käytävistä johtaa tutkimukseen rakennuksen koilliskulmassa. Arkkitehdit laajensivat tätä tilaa lisätäkseen ylimääräisen mittarin, jolloin ylävalaistu ikkunaistuin muodostui suuren kattoikkunan alle. Tämä laajennus lisäsi myös alla olevan olohuoneen kokoa.