Anonim

Broadway Malyan suunnittelee uuden piirin Kuala Lumpurille

Uutiset: Arkkitehdit Broadway Malyan on valittu suunnittelemaan uutta 196 hehtaarin asuin- ja liikealuetta Kuala Lumpurista etelään.

Bandar Malaysia rakennetaan entisen kansainvälisen lentokentän alueelle noin viisi kilometriä Kuala Lumpurin keskustasta etelään.

Broadway Malyanin yleissuunnitelma, joka valittiin kuuden ehdokkaan joukosta, sisältää kaupallisen alueen, kulttuurirakennukset ja asuinalueet, mukaan lukien kestävät ja kohtuuhintaiset asunnot.

Yrityksen nimitti projektiin Malesian hallituksen omistama kehitysyhtiö 1Malaysia Development Berhad (1MDB).

1MDB: n toimitusjohtaja Dato 'Azmar Talib kertoi, että hanke oli osa kansallista visiota tehdä Kuala Lumpurista yksi maailman asutuimmista kaupungeista.

"Bandar Malesia on osallistava, julkiseen liikenteeseen suuntautunut kaupunki, joka on suunniteltu kävelykelpoiseksi yhteisöksi turvallisten, turvallisten ja miellyttävien jalankulkijoiden ja pyöräilyverkostojen kautta, ja se on asetettu hyvin nivellettyjen avointen tilojen ja viheralueiden taustaan", hän sanoi. .

"[Konseptin] konseptin yleissuunnitelma tarjoaa vahvan perustan seuraavalle vaiheelle, jonka tarkoituksena on kehittää Bandar Malesiaa edelleen alueen kestävyyden ja elinkelpoisuuden mittapuuksi kansallisen näkemyksen mukaisesti tehdä Kuala Lumpurista maailman 20 parhaan joukkoon. kaikkein kelvollisimmat kaupungit vuoteen 2020 mennessä. "

Projektia tukevat Arupin ja Sinclair Knight Merzin insinöörit ja paikalliset suunnittelijat Arah Rancang Malesia.

Viime kesänä Broadway Malyan julkisti suunnitelmansa rakentaa Convida Suape, uusi kaupunki 100 000 asukkaan alueelle Koillis-Brasiliassa. Raportoimme aiemmin myös Rossion rautatieaseman kunnostamisesta Lissabonissa, Portugalissa.

Muita Kaakkois-Aasian yleissuunnitelmia, joista olemme viime aikoina ilmoittaneet, ovat MVRDV: n suunnittelema rakentamisen alihankkimisalue Shanghaissa ja SWA-ryhmän jalankulkijaystävällinen visio Manhattania suuremmasta alueesta Shenzhenissä, Kiinassa - katso lisää yleissuunnitelmia.

Kuva on Broadway Malyan.

Tässä on lisätietoja Broadway Malyan:

Broadway Malyanin voittaja yleissuunnitelma muutti Kuala Lumpurin

1MDB (1Malaysia Development Berhad) on nimittänyt globaalin ryhmän yhteistyökumppaneiksi paikallisten suunnittelijoiden kanssa luomaan pelinmuutossuunnitelman Bandar Malesialle, Malesia.

Ryhmää johtaa globaali arkkitehtuuri, urbanismi ja suunnittelukäytäntö Broadway Malyan, jota tukevat maailmanluokan suunnittelutiimit Arupista ja Sinclair Knight Merzistä yhteistyössä paikallisen suunnittelijan Arah Rancang Malesian kanssa.

Voittajajoukkue valittiin yhteensä kuudesta finalistista konseptiehdotusten perusteella, jotka kuvaavat täydellisesti 1MDB: n visiota ja sitoutumista sekakäyttöiseen kehitykseen, joka auttaa muuttamaan Kuala Lumpurin yhdeksi maailman parhaista globaaleista kaupungeista.

Nimitys on huipentuma Malesian suunnittelijainstituutin (MIP) järjestämälle monivaiheiselle kansainväliselle yleissuunnitelmakilpailulle. Voittajajoukkueen valitsi paikallisten ja kansainvälisten kiinteistö- ja kaupunkisuunnittelun asiantuntijoiden paneeli. Idea- ja suunnittelukilpailu houkutteli tunnettuja paikallisia ja kansainvälisiä suunnittelutiimejä, jotka kilpailivat kolmella karsintakierroksella.

1MDB Real Estate Sdn Bhd: n toimitusjohtaja Dato 'Azmar Talib sanoi: "Voittava muotoilu edustaa parhaiten 1MDB: n visioita ja perusteita Bandar Malesian kehittämiselle. Broadway Malyanin ja Arah Rancang Malesian konseptisuunnitelma tarjoaa vahvan perustan seuraavalle vaiheelle, joka on kehittää edelleen Bandar Malesiaa, jotta siitä tulisi alueen kestävyyden ja elinkelpoisuuden vertailukohta kansallisen näkemyksen mukaisesti, jonka mukaan Kuala Lumpurista tulee maailman 20 elinkelpoisinta kaupunkia vuoteen 2020 mennessä. "

MIP: n entinen presidentti ja Bandar Malesian kansainvälisen yleissuunnitelmakilpailun päällikkö Khairiah Talha kertoi: "Pyynnöt olivat useimmiten erittäin korkealaatuisia, mutta Malesian Broadway Malyanin ja Arah Rancangin osallistuminen erottui innovatiivisen lähestymistavan sisällyttämisestä, joka on yleissuunnitelman" ohjelmisto ", jossa yhteisöt itse auttavat muodostamaan yhtenäisen ja dynaamisen ympäristön Bandar Malesiassa.

"MIP on erittäin ylpeä siitä, että se voi tehdä yhteistyötä 1MDB: n kanssa tässä projektissa kansallisen tavoitteen saavuttamiseksi. Olemme erittäin tyytyväisiä paneelin valintaan ja olemme vakuuttuneita siitä, että Broadway Malyan ja Arah Rancang Malaysia pystyvät toimittamaan visionäärisen yleissuunnitelman, joka sopii globaaliin kaupunkiin, jonka Bandar Malesia pyrkii olemaan. "

196 hehtaarin Bandar-Malesian on tarkoitus olla yksi halutuimmista ympäristöistä elää, oppia, työskennellä ja leikkiä Aasian alueella. Strategisen kiinteistökehityshankkeen tavoitteena on yhdistää elinvoimainen sekakäyttöyhteisö kaupallisen alueen kanssa luovuuden ja innovaatioiden edistämiseksi. Se on kansainvälinen kulttuurikohde ja taiteet, jotka esittelevät Malesian monipuolista kulttuuria.