Anonim

Eva Cotmanin remontoitu asunto Ravalissa, Barcelonassa

Portaikko kaksinkertaistuu kirjahyllyksi tämän kroatialaisen arkkitehdin Eva Cotmanin remontoidussa huoneistossa (+ diaesitys).

Barcelonassa toimiva Eva Cotman suunnitteli sisätilat uuteen pariin, joka pyysi avointa suunnitelmaa.

"Hankkeen tavoitteena on yrittää maksimoida tilan toimivuus", Cotman sanoi, "mutta samalla menettää naapuruston identiteetin ja olemassa olevan rakennuksen materiaalisuuden."

Arkkitehti aloitti poistamalla kaikki ei-kantavat seinät luodakseen suuren olohuoneen ja ruokasalin tilan yhdelle puolelle, ja lisäsi sitten uuden makuuhuoneen, kylpyhuoneen ja vaatehuoneen takaosaan.

Vanha ripustuskatto poistettiin ja sitten jokainen pinta maalattiin valkoiseksi - mukaan lukien paljaat tiiliseinät ja puiset kattopalkit - tyhjän kankaan luomiseksi uusille matkustajille.