Anonim

Heatherwick suunnittelee Pekingin metroasemia ja tekee tarjouksia töistä Lontoon metroon

Uutiset: Brittiläinen suunnittelija Thomas Heatherwick sai toimeksiannon suunnitella metroasemien sarjan Pekingiin ja ehdottaa myös kahden uuden aseman kehittämistä Lontoon metroasemalle.

Thomas Heatherwick, joka matkustaa tällä hetkellä Lontoon pormestarin Boris Johnsonin kanssa kauppamatkalla Kiinaan, on tähän mennessä nimitetty työskentelemään Kiinan pääkaupungin kahdessa asemassa, joka aikoo lisätä 125 mailia maanalaiseen rautatieverkkoonsa, mutta voisi kehittää Koko linja peräti 20 asemalle, ilta-standardin raportin mukaan.

"On mahdollisuus ajatella koko linjaa kokonaisuutena, hahmona, ja kiinnostukseni olisi, kuinka voisit saada tämän tunteen selvemmin Pekingiin", hän kertoi lehdessä.

Heatherwick on myös tehnyt epävirallisen tarjouksen työskennellä Lontoon Northern Line -laajennuksen pidentämisessä, joka, jos hyväksyntä, näyttäisi uusien asemien rakentamisen Nine Elmsiin ja Batterseaan.

Suunnittelija, joka on aikaisemmin työskennellyt valtionhallinnon organisaation Transport For London kanssa suunnitellessaan kaupungin ikonista punaista kaksikerroksista linja-autoa, suunnittelee Lontoon metro -perinnön olevan "ilmiömäistä luonnetta ja omaperäisyyttä".

Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus ei ole vielä hyväksynyt laajennusta, vaikka virallisia hankintoja ei todennäköisesti järjestetä usean vuoden ajan.