Anonim

McLean Quinlan arkkitehtien Mortehoe-talo

Hajanaisen kivin ja puun seinät ympäröivät brittiläisen studion McLean Quinlan Architects tätä harjakattoisaa perheen perääntymistä Lounais-Englannissa Devonin rannikolla (+ diaesitys).

McLean Quinlan Arkkitehdit sijoittivat rakennuksen rinteeseen nähden sijaintiin, josta on näkymät sekä ympäröivälle maaseudulle että merelle.

Puupaneelit verhoavat rakennuksen pitkät sivut, kun taas harjakattoiset päät on rakennettu kivistä ja kalteva katto on peitetty harmaalla liuskekiinnityksellä.

Arkkitehdit suunnittelivat tämän materiaalivalikoiman viittaamaan amerikkalaisten kesätalojen estetiikkaan. "Asiakkaat piti alun perin uuden Englannin rantatalon elementtejä, ja siten vihreän tammen päällysteen ulkoisia materiaaleja käytettiin yhdessä paikallisen kiven kanssa", arkkitehti Kate Quinlan sanoi.

Ulkoneva kiviseinä merkitsee talon sisäänkäyntiä, johtaen raskaan puisen oven kautta "mutahuoneeseen", jota käytetään märkäpukujen kuivaamiseen ja märän sään vaatteiden, kuten päällystakkien ja wellington-saappaiden, varastointiin.

Avokeittiö, olohuone ja ruokailutila vievät suurimman osan maanpinnan tasosta, ja siihen sisältyy lasten leikkipaikka, iso ruokasäiliö ja pyykkitila.