Sisätilat

Fraher Architectsin Quality Chop Shop -teurastaja viittaa ruokalaatikoihin

Fraher Architectsin Quality Chop Shop -teurastaja viittaa ruokalaatikoihin
Anonim

Fraher Architectsin Quality Chop Shop -teurastaja viittaa ruokalaatikoihin ja pakkauksiin

Räikkäiset hyllyyksiköt ja rei'itetyt pinnat suunniteltiin herättämään paikallisen toimiston Fraher Architectsin ruokakorien ja pakkausten ulkonäkö tässä Lontoon lihakaupassa ja herkkuissa (+ diaesitys).

Asiakas pyysi Fraher Arkkitehtejä suunnittelemaan Lontoon Farringdonissa sijaitsevan The Quality Chop Shop -sisustustarvikkeen, joka mainostaa naapurimaiden ravintolassa käytettyjä laadukkaita ainesosia.

Arkkitehdit valitsivat utilitaariset materiaalit ja raakapinnat viittaamaan pakkausmateriaaleihin, joita käytettiin ruoan kuljettamiseen kauppoihin ja ruokapaikkoihin, jotka ympäröivät Lontoon historiallisia Smithfields- ja Exmouth-markkinoita.

"Epätavallisin osa vastausta kohtaan oli keskittyä ravintolassa käytettyjen tuotteiden pakkausnäkökohtiin ja koko ruoanlaittoammattiin", arkkitehti Lizzie Webster kertoi Dezeenille.

"Jatka tämän käärityn pakkausteeman jatkamista näyttöhyllyjen asettelulla, puusepäntyöt ja itse valaistus olivat haaste", hän lisäsi.

Ruoka näkyy vanerilla valmistetuilla hyllyillä ja tiskillä, jotka värjättiin mustiksi verrattuna hiilihapotettuihin tai suihkutettuihin etiketteihin, joita yleensä käytetään puisissa pakkauslaatikoissa.

Hyllyjen reunat paljastavat raakavanerin muodostaen kontrastin mustaantuneiden pintojen kanssa ja antavat vaikutelman pakkauksista, jotka on viipaloitu auki.

Jokaisella seinälle kiinnitettävällä hyllyllä on rosoinen profiili, joka luo vaikutelman, joka näyttää työntävän tuotetta eteenpäin, ja hyllyjen reunat kehystävät esineitä tummaa taustaa vasten.

Yksinkertaisista mustista naruista ripustetut paljaat hehkulamput valittiin vahvistamaan karkea ja valmis estetiikkaa.

Musta johto luo myös risteyskuvion ikkunoiden eteen, joka toistuu käänteisessä muodossa keskusnäytön ja myyntipisteen reunan ympäri.

Teurastajan tiskin takana olevat alkuperäiset mustavalkoiset laatat säilyivät ja jatkavat koko tilan käyttämää peruspalettiä.