Arkkitehtuuri

Leipämuotoiset pilvenpiirtäjät paljastettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä

Leipämuotoiset pilvenpiirtäjät paljastettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä
Anonim

Lontoon leipämuotoiset pilvenpiirtäjät paljastettiin huhtikuun ensimmäisenä päivänä

Uutiset: Tänä aamuna on paljastettu suunnitelmat leivän muotoisiksi pilvenpiirtäjiksi, jotka seuraavat Cheesegrater-, Can of Ham-, Toast Rack- ja Gherkin-rakennuksia Lontoon keskustassa.

Kiinteistökehittäjä British Land on julkaissut ehdotukset aurinkokennoa sisältävästä 240 metrin tornista, lempinimeltään "Leipäviipale". Leipäyhtiö Warburtons on paljastanut pari kaksotorneja, nimeltään "Leipä", voileivän Norman Fosterin kurkkuuniin. .

Suunnitelmat todennäköisesti lisäävät raportteja siitä, että Lontoon taivaanranta alkaa muistuttaa "Ploughman's Lounasta".

Tämä kuva: Loaf for Warbutons. Pääkuva: Slice of Bread for British Land

British Landin ehdotus meni aikaisemmin umpikujaan, kun se keskeytettiin vuonna 2012, mutta toimitusjohtaja Chris Grigg sanoo, että asiat ovat jälleen tiellä. "Olemme selvästi vielä varmistusvaiheessa, mutta uskomme, että tämä olisi erinomainen rakennustyömaa, joka on sijoitettu oman juustorakkurimme ja porkkanoiden välille ja hyvin lähellä ehdotettua paahtoleivastoa 40 Leadenhall Street."

"Lontoon kiinteistöt ovat käynnissä ja olemme iloisia voidessamme katsoa vielä suurempaa viipaletta toiminnasta, kun kyse on Lontoon premium-rakennuksista", hän sanoi.

Arkkitehtikonsultit M. Brioche & Rye lisäsivät: "Juuri sitä Lontoo on vaivautunut - kaunis rakennus nousee hehkuvaksi kunnianosoitukseksi kaupungille. Suunnittelu on kunnianhimoinen, mutta tunnustaa sen sijainnin kurkkujen ja juustograaterien välillä, kehittää huolellisesti vihannesten ja toimintojen välinen vuorovaikutus ".