Anonim

Zaha Hadid paljastaa ME Dubai -hotellin sisätilat

Uutiset: arkkitehti Zaha Hadid on suunnitellut hotellin sisätilat Dubaissa sijaitsevan Opus-projektinsa sisäpuolelle, ja siinä on veistokselliset parvekkeet ja hänen asennuksensa tämän vuoden Lontoon Design-festivaaliin (+ diaesitys).

ME Dubai -hotellin atrium

Zaha Hadidin ME Dubai -hotelli on osa kiinteistöyhtiön Omniyatin kehittämää, joka sijaitsee Burj Khalifan alueella maailman korkeimman rakennuksen vieressä.

ME Dubai -hotellin atrium

Lontoolainen arkkitehti on suunnitellut sekä rakennuksen ulkopinnan että hotellin sisätilat, mukaan lukien Michelin-tähden ravintolat ja baarit, jotka on tarkoitus avata avaruudessa.

ME Dubai -hotellin vastaanottoalue

100 huoneen hotelli sisältää neljä kattohuoneistoa, joissa on kaksinkertainen korkeus oleskelutilat, räätälöityjä huonekaluja ja pääsy yksityisille kattoterassille.

Podiumit ME Dubai -hotellin kahvilassa

Muut huoneet suunnitellaan myös Hadidin allekirjoituskäyrästiiviseen tyyliin, jossa on veistokselliset seinät, kulmavuoteet ja nestepinnat.

ME Dubai -hotellin sisäänkäynti

Vastaanottoalue sijaitsee lasitetun tyhjennyksen alla, joka jakaa 95 metrin korkuisen rakennuksen kahteen osaan.

ME Dubai Hotel kattohuoneisto

Metallinen ominaisuus, joka ulottuu atriumin yhdelle puolelle vastaanoton vieressä, tuottaa parvekkeita jokaisesta kerroksesta ja ulottuu alemmalle tasolle, jotta tarjotaan istuinalueet ja tilaa kahvilalle.

ME Dubai -hotellin makuuhuone

Lasipallot, jotka on ripustettu jättiläismäisen teoksen luomiseksi, ripustetaan myös atriumin lasikaton alle.

ME Dubai -hotellin makuuhuone

Meliá Hotels Internationalin ME: n tilaamasta ja Hadidin suunnittelemasta asennuksesta siirretään Lontoon V&A -museosta, jossa se asennetaan tämän vuoden syyskuun Lontoon Design-festivaaleille, hotellin tiloihin ennen kuin se avataan vuonna 2016.

ME Dubai -hotellin makuuhuone

Crest-rakenteessa on askeleet alas veteen, jolloin muodostuu pyöreitä linjoja uima-altaan reunan ympärille ja minimaalinen epäsymmetrinen silta, joka kaareutuu veden yli, yhdistäen molemmat puolet.

Crest-asennus V & A: n John Madejski Gardeniin

"Suunnittelimme kappaleen, joka nousee uima-altaan keskellä olevasta suihkulähteestä", Hadid kertoi Wallpaper-lehdessä. "Metallinen pinta heijastaa taivasta toisella puolella ja aaltoilevaa vettä alapuolella."

Crest-installaatio V & A: n John Madejski Gardeniin ylhäältä

London Design Festival -vierailijat voivat katsoa teoksen V & A: n John Madejski -puutarhassa 13. – 21. Syyskuuta.

Opuksen kehitys ulkoa

"Crest animoi ja on yhteydessä V & A: n pihaan ja odotamme innolla näkemään asennuksen vierailijoiden asuttamassa ja nauttilassa", Hadid sanoi.

Opuksen kehitys ulkopuolella yöllä