Anonim

Robert Storey Studio valaisee Nike-esitystilan haaleilla väreillä

Sarjasuunnittelijat Robert Storey Studio käytti Niken naistenvaatteiden kirkkaita värejä kertoakseen urheilubrändin New Yorkin esittelytilan karkeasta sisätilasta (+ diaesitys).

Robert Storey Studion symmetrinen muotoilu Niken naisten syksyn lomaesitykselle 2014 muodostettiin kahden romauksen muotoisen huoneen sarjasta, jotka oli sijoitettu tiimalasin muotoisen tilan viereen.

Väliaikaiset seinät asennettiin Mulberry Streetin näyttelytilaan, jossa paljaat tiilet ja kanavien maalattiin valkoiseksi.

"Rakastan suunnitella symmetrisiä tiloja, joten keksin ajatuksen tiimalasityyppisestä muodosta, joka upottaa yleisöä ja parantaa kertomusta", Robert Storey kertoi Dezeenille.

Hän työskenteli projektissa luovan johtajan Jen Brillin kanssa, joka jakoi Niken kokoelman pro-rintaliiviin, juna-, juoksu- ja live-osiin, joita hän kutsui "tarinoiksi".

"Päätin ottaa tämän kirjaimellisesti ja luoda reitin, jota yleisö voi seurata visuaalisen valonkertomuksen avulla", Storey sanoi. "Leikkain seinistä muotoja ja tein sokkeleita, jotka heijastuivat suoraan malliston malliin."

Huoneiden väliset oviaukot ja seinien geometriset aukot reunattiin loisteputkivalolla, joka liikkui sinisen, vihreän, vaaleanpunaisen ja oranssin läpi.

Jotkut aukot täytettiin metalliverkkoelementeillä, kun taas toisissa oli metallisille kiskoille ripustetut vaatteet.

"Tila on suunniteltu materiaaleilta, jotka minusta tuntui olevan urheilullisia, naisellisia ja urbaaneja; ketju-aidat, harjattua metallia, kiiltävää maalia ja siputtavaa valaistusta", Storey sanoi.

Askelpodiumilla oli kengät, joita seinät tukivat myös värillisillä tapilla.