Anonim

Jasper Morrisonin uusimmat tuotteet Vitralle esille Lontoon Design-festivaalilla

London Design Festival 2014: Brittiläinen suunnittelija Jasper Morrison on suunnitellut sarjan tarjottimia ja päivityksiä Hal-tuolisarjaan sveitsiläiselle huonekalubrändille Vitra, joka tulee esille Lontoon Design-festivaalin aikana ensi kuussa (+ diaesitys).

Jasper Morrisonin Vitra-kääntöalustat koostuvat kahdesta muoviastioiden tasosta. Ylätaso pyörii siirtymäjalustan ympäri, jotta se voidaan sijoittaa alakerroksen yli tai työntyä sivun yli.

Kaarevat huulet estävät pienten esineiden liukumisen ulos matalasta astioista, jotka on valettu muovimateriaalista ja joita on saatavana viidessä värissä.

Morrison on myös lisännyt kaksi versiota Hal-tuolivalikoimaansa. Ensimmäinen on nojatuoli, joka perustuu alkuperäiseen valettuun kuorirakenteeseen. Aseet jatkuvat kaarevasta selkänojasta ja yhdistyvät istuimeen.

Neljäjalkaisia ​​putkimaisesta teräksestä tai puusta valmistettuja versioita ja viiden tähden pohja pyörillä ovat molemmat saatavana. Toinen uusi painos on verhoiltu nahkaistuin, jossa kaksi etuosaa ja takaosaa peittävää osaa on ommeltu yhteen reunoja pitkin.

Pehmeää pehmustetta muovikuoren ympärille lisätään lisää mukavuutta. Hal Nahkaa on saatavana ostaa Isossa-Britanniassa syyskuusta.