Anonim

Thomas Heatherwick's Garden Bridge antoi vihreän valon

Uutiset: Westminsterin neuvosto on hyväksynyt Thomas Heatherwickin 175 miljoonan Englannin punnan Garden Bridge -ehdotuksen Lontooseen väittäen, että siitä tulee "maailman kallein kävelysilta".

Päivitys 19-12-14: Lontoon pormestarin toimisto on hyväksynyt Garden Bridge -sillan. "Olen iloinen siitä, että Westminsterin kaupunginvaltuusto ja Lambethin neuvosto päättivät puutarhasillan hakemukset itse", kertoi apulaiskaupunginjohtaja Edward Listerin suunnittelusta.

367-metrinen kävelysilta, joka koostuu kahdesta aallotetusta laiturista, joka tukee puiden kanssa istutettua kävelykadua, asetetaan Thames-joen etelärannan ja Temple Stationin välille.

Aikaisemmin tänään BBC: n toimittaja Tom Edwards kertoi, että silta olisi kallein laatuaan oleva risteys osittain johtuen siitä, että sen päällysteessä käytetään materiaaleja.

"Rakennusinsinöörit ovat kertoneet meille 175 miljoonan punnan hintaan, että Garden Bridge on kallein jalkakäytävä maailmassa osittain kuparipäällysteiden takia", sanoi Edwards Twitterissä.

Westminsterin neuvoston ehdottama puutarhasillan pääsyrakenne joen pohjoisrannalta alueen hallitukselle

Thamesin pohjoisrannalla sijaitseva Westminsterin neuvosto oli yksi kahdesta Lontoon kaupunginosasta, jotka tarvitsivat vihreään valoon siltasuunnitelmiin. Sen paikallishallinnon edustajat hyväksyivät järjestelmän kolmella äänellä yhdelle suunnittelukokouksessa tänä iltana.

Lambeth-neuvosto - joen eteläpuolen kehityksestä vastaava suunnitteluviranomainen - antoi hyväksyntänsä marraskuussa. Hanke tarvitsee edelleen muodollisen hyväksynnän Lontoon pormestarilta Boris Johnsonilta, joka on jo ilmoittanut tukevansa ohjelmaa.

Suunnitteluasiakirjojen lisätutkimus viime kuussa paljasti, että vähintään kahdeksan ihmisen ryhmien olisi haettava lupaa sillan ylittämiseen. Tämä sääntö otettiin osittain käyttöön yrittääkseen estää "mielenosoitusryhmiä" miehittämästä rakennetta.

Brittiläinen arkkitehtuuria käsittelevä uutissivusto BDonline sanoi myös, että sillan käyttö ja ylläpito maksaa 3, 5 miljoonaa puntaa vuodessa.

Sitä rahoittaa, hallinnoi ja ylläpitää Garden Bridge Trust, hyväntekeväisyysjärjestö, joka on perustettu vain hankkeen toteuttamiseksi. Luottamus on vakaa, että yleisöltä ei veloiteta pääsyä siltaan.

Heatherwick Studio työskentelee yhdessä insinöörien Arupin ja maisemasuunnittelijan Dan Pearsonin kanssa projektissa.

Westminsterin suunnittelupäälliköt olivat suositelleet, että paikallishallinnon neljästä valtuuskunnasta koostuva suunnittelupaneeli hyväksyy järjestelmän "edellyttäen, että toteutetaan asianmukaiset toimenpiteet sillan pitkäaikaisen rahoituksen ja ylläpidon varmistamiseksi".

"Uuden sillan merkittävät hyödyt, ikoninen arkkitehtuuri, uudet yhteydet ja sillasta luodut lisänäkymät ovat suuremmat kuin Waterloon sillan ja etelärannan näkymille aiheutuvat haitat", sanoo suunnittelijat.

Yli 120 ihmistä osallistui tänä iltana Westminsterin kaupungintalon kuulemistilaisuuteen, ja kiinnostuneet yleisöt pakotettiin seisomaan huoneen takaosaan kuullakseen tulokset.

Komitealle osoitettiin laaja valikoima dioja, jotka osoittivat sillan vaikutuksen historiallisiin näkymiin Thamesiin ja maamerkkirakennuksiin, mukaan lukien Pyhän Paavalin katedraali, jonka on suunnitellut Christopher Wren.

Järjestelmästä vastaava suunnitteluvirkamies sanoi, että jos se ei olisi tarjonnut julkista pääsyä, se olisi hylätty, mutta lisäsi, että nämä "kadonneet näkemykset" korvataan uusilla näkymillä sillasta.

#GardenBridge Cllr Tim Mitchell - "hyväksymme uuden ikonin Lontoolle" - London SE1 (@ se1) 2. joulukuuta 2014