Anonim

Mihhail Richesin Itä-Lontoon koti on "iso talo, joka on neulottu takaisin yhteen"

Elokuva: arkkitehti David Mikhail selittää, kuinka hän muutti Living Projectsin tuottamassa elokuvassa tyypillisestä 1800-luvun Lontoon talosta "suuren perheen kotiin" kaikella "alkuperäisellä arvokkuudellaan".

Mikhail, yksi Lontoo-yrityksen Mikhail Richesin perustajista, kutsuttiin uudistamaan Lisan ja Ashin koti - pari, joka asuu kaupungin itäpäässä.

Hänen viime vuonna valmistuneessa ratkaisussaan lisättiin lehtikuusikehystä lasilaatikkoa, joka ulottuu takaosaa pitkin, jotta muodostuu upotettu keittiö ja ruokasali, joka avautuu puutarhaan.

"Ajattelin alunperin kävellessäni, että meidän on tehtävä jotain, joka merkitsee suuren perheen kodin laatikot, joilla on yhteys puutarhaan", hän selittää elokuvassa, "mutta samalla antaa takaisin taloon alkuperäiseen arvokkuuteensa. "

Arkkitehti käytti yksinkertaista väri- ja materiaalivalikoimaa koko sisustuksessa - valkotiili, kivi, siperian lehtikuusi ja pronssi - vanhojen ja uusien elementtien yhdistämiseksi toisiinsa. Hän kuvaa hanketta "suurena talona, ​​joka on neulottu takaisin yhteen".

Kattoikkunat lisättiin varmistaen, että uudet rakennuksen osat saavat paljon luonnollista valoa. "Se on tapa varmistaa, että laajentaessamme rakennusta tuomme tosiasiallisesti valon heti alas, koska muuten se saattaa loppua melko pimeäksi."

Pronssiset yksityiskohdat ulottuvat portaikkoon, joka yhdistää keittiön ja ruokailutilan galleriaan laskeutuessa. Mikhail hankki pronssin laivan potkuria valmistavasta yrityksestä.

"Ei ole hitsauksia tai mitään, se on todella hieno laserleikkaus", hän sanoo.

Keittiö ja ruokailutila avautuvat puutarhaan, vaikka ne ovat katutasoa alhaisempi kerros.