Anonim

Boffi tarkkailee Yhdysvaltojen markkinoiden kasvua De Padova -kaupan myötä

Liiketoimintauutisia: Ylellinen italialainen keittiö- ja kylpyhuonetuotemerkki Boffi on ostanut huonekaluyrityksen De Padovan ja lisännyt tuotevalikoimaansa itsenäisiä kappaleita siirtyäkseen vetoamaan Yhdysvaltain markkinoille.

Yrityksen ostaminen käteisellä tapahtuvassa kaupassa Boffi on vaihtanut 7, 5 prosenttia osakkeistaan ​​100 prosenttisesti De Padovan omistusosuuteen. Osakkeiden taloudellista arvoa ei julkistettu.

De Padovan omistaja Luca De Padova on nimitetty Boffin varatoimitusjohtajaksi ja yhtiön suurimmaksi osakkeenomistajaksi - Boffin toimitusjohtajan Roberto Gavazzin ja hänen perheensä jälkeen.

Gavazzi kertoi Dezeenille, että De Padova on kärsinyt taloudellisesti jatkuvista ongelmista Italian taloudessa, mutta että sen tuotteilla on edelleen vetovoima laajemmille markkinoille - etenkin Yhdysvalloissa, joilla Boffi toivoo laajentavansa liiketoimintaansa.

"De Padovalla oli ongelmia", sanoi Gavazzi haastattelussa Dezeenille Milanon suunnitteluviikolla. "Toinen syy [yrityskauppaan] on se, että olemme yrityksemme pääosin keskittyneet järjestelmätuotteisiin, jotka on valmistettu eri moduuleista."

"Halusimme aina täydentää tarjouksemme mahdollisuudella myös irtonaisia ​​huonekaluja", hän sanoi. "De Padova on aina ollut pieni unelma."

Yrityskauppa saatiin päätökseen kaksi kuukautta sitten usean vuoden keskustelujen jälkeen, ja se julkistettiin viime viikolla suunnitteluviikolla.

Se on osa Boffin laajempaa strategiaa laajentaa tuotevalikoimaansa myös irtonaisiin ja sisäänrakennettuihin huonekaluihin, jotka brändin toivoo vetovoivan Yhdysvaltojen markkinoille.

"Paras markkinat ovat Yhdysvaltain markkinat, ne ovat erittäin vahvat markkinat", Gavazzi sanoi. "Se on yksi nopeimmin kasvavista maailmassa. Miamista on tullut uskomaton latinalaisamerikkalaisen maailman solmukohta. Se on paikka, jossa he haluavat sijoittaa kiinteistöihin, missä he haluavat mennä lomalle, missä he haluavat saada toisensa. koteja - kuten Lontoo. "

Näiden kahden yrityksen yhteenlaskettu liikevaihto oli 75 miljoonaa euroa (53, 5 miljoonaa Englannin puntaa) vuonna 2014, mutta yritysoston jälkeen Boffi toivoo liikevaihtonsa olevan 100 miljoonaa euroa (71, 4 miljoonaa Englannin puntaa) neljän vuoden aikana.

Gavazzi kertoi, että molemmat tuotemerkit säilyttävät erillisen identiteettinsä. Boffi integroi pienen osan De Padovan tuotevalikoimasta näyttelytiloihinsa ja päinvastoin.

"Emme halua millään tavoin sekoittaa kahta yritystä, haluamme pitää ne erittäin hyvin erillään", sanoi Gavazzi. "Hyvin luonnehtivat omat erilaiset identiteetit oman joukkueensa kanssa ja oma tapa toimia, mutta tietysti yrittää löytää synergioita."