Anonim

Miljoona brittiläistä lasta saa ilmaisen BBC: n mikrobitin, jonka on suunnitellut Technology Will Save Us

Jokainen 11-vuotias lapsi Isossa-Britanniassa saa ohjelmoitavan taskukokoisen laitteen, jonka Technology Will Save Us on suunnitellut auttamaan heitä ilmaisemaan luovuutensa tekniikan avulla (+ diaesitys).

Miljoonaa BBC Micro Bit -laitetta, jotka ovat suunnilleen luottokortin kokoisia, jaetaan koulujen kautta ympäri maata.

Bethany Koby, Lontoon kollektiivisen Technology Will Save Us -järjestön perustaja ja toimitusjohtaja, kertoi Dezeenille, että laitteiden tarkoituksena oli tehdä ohjelmoinnista merkitystä lapsille.

"Haluamme pystyämme inspiroimaan 11-vuotiaan tytön, joka on Yhdessä suunnassa, oppimaan tekniikkataitoja, jotka tulevat olemaan jännittäviä, hyödyllisiä ja liittyvät hänen kiinnostuksenkohteisiinsa, ja samalla jopa opettamaan hänelle, mikä on kiihtyvyysanturi." hän sanoi.

Laite voidaan yhdistää tekniikkaan, joka säästää meille DIY Gamer -sarjaa

"Jos ajatellaan sitä, kuinka teknologiakasvatus sijoittuu nyt 11-vuotiaille, heidän on otettava ICT (tieto- ja viestintätekniikka), missä he oppivat periaatteessa luomaan Excel-laskentataulukoita. Se ei ole tekniikkaa."

Koby lisäsi: "Mitä heillä on mahdollisuus tehdä, on ymmärtää, että koulutuksen teknologiamaailmassa on kyse sensoreista, ohjelmoinnista, suunnittelusta, keksinnöstä ja ongelman ratkaisemisesta tai haluamisesta kokea jotain."

BBC: n mikrobitti osoitti kasvien kosteustasoja

Viiden neliön senttimetrinen laite laskutetaan olevan "tekninen työkalu kuin Sveitsin armeijan veitsi".

Siinä on ohjelmoitava LED-matriisi, kiihtyvyysanturi, kompassi, ohjauspainikkeet ja Bluetooth-yhteys, jotta sitä voidaan käyttää puhelimella tai tablet-laitteella. Tulo- ja lähtöpisteiden avulla laite voidaan kytkeä ulkoisiin antureihin ja laitteisiin.

BBC Micro Bit -kehityksen kehittämistä on johtanut BBC yhteistyössä useiden kumppanien kanssa, mukaan lukien siruvalmistaja ARM, Microsoft ja Samsung.

Laitteen kiihtyvyysmittarilla voidaan luoda soittimia

Koby kertoi, että laite oli päivitetty kunnianosoitus alkuperäiselle BBC Micro: lle, varhaisessa vaiheessa ohjelmoitavalle kotitietokoneelle, joka esitteli monille Ison-Britannian ihmisille tietokoneita ensimmäistä kertaa.

"BBC Micro oli jotain, jonka BBC loi kahdeksankymmenenluvulla", Koby sanoi. "Sen tarkoituksena oli antaa sukupolvelle mahdollisuus oppia ohjelmointia. Kun tapaat ihmisiä ARM: stä ja Microsoftista, suurin osa kehittäjistä oppi ohjelmoinnin Mikrossa."

Uuden sukupolven laite heijastaa sitä tapaa, jolla ihmiset ovat vuorovaikutuksessa tekniikan kanssa tänään, Koby sanoi.

Laitetta voidaan käyttää yhdessä muiden Technology Will Save Us -tuotteiden kanssa

"Mielenkiintoinen asia Microssa on tänään, että se ei ole tietokone, vaan laite", hän sanoi. "Kyse ei ole ruudusta, vaan maailmasta. Kyse ei ole näytön ohjelmoinnin tuotoksista, vaan siitä, että fyysinen maailma saa aikaan asioita."

BBC Learningin johtaja Sinead Rocks kertoi toivovansa, että laitteella olisi sama vaikutus kuin alkuperäisellä BBC Micro -laitteella.

"Se on 30 vuoden kunnianhimoisin koulutusaloite", hän sanoi. "Ja koska Micro Bit pystyy muodostamaan yhteyden kaikkeen matkapuhelimiin ruukkuihin ja Raspberry Pisiin, tämä saattaa olla BBC: n asioiden internetissä Britannian peliteollisuudelle."

BBC: n mikrobitti yhdessä tekniikan kanssa säästää meille DIY-kaiutinpaketin

"Annamme lapsille maalaharjat mielellään, kun he ovat nuoria, ilman kokemusta", Rocks lisäsi. "Sen pitäisi olla täsmälleen sama tekniikan kanssa."

Hackneyssa, Lontoon itäosassa sijaitseva Technology Will Save US on suunnitteluohjattu startup, joka tuottaa erilaisia ​​laitteita, sarjoja ja resursseja auttaakseen ihmisiä oppimaan tekniikasta. New Yorkin modernin taiteen museo osti viime vuonna heidän DIY Gamer -sarjansa "nöyrien mestariteosten" kokoelmaan.

BBC Micro Bit: tä käytetään koripallopelin digitaalisena tulostauluna