Anonim

Kilpailu: voita liput kuninkaallisen akatemian vuotuiseen arkkitehtuuriluentoon

Dezeen-kilpailu: Dezeen on ryhtynyt yhdessä Kuninkaallisen taiteen akatemian kanssa jakamaan viisi paria lippuja tämän vuoden vuotuiseen arkkitehtuuriluentoon, jonka toimittavat kiinalaiset arkkitehdit Lu Wenyu ja Wang Shu.

Onnittelut voittajille! Anabelle Ngyuen, Romano Pizzichini, Sarah Carroll, Carrick Blore ja David Young.

Lu Wenyu ja 2012 Pritzker -palkinnon voittaja Wang Shu perustivat amatööriarkkitehtuuristudion Hangzhouin vuonna 1997. Heidän tunnetuimpia projektejaan ovat Ningbon historiamuseo - rakennettu kierrätystiileillä - ja Kiinan taidemuseo Hangzhoussa.

Viime aikoina he suunnittelivat bussipysäkin itävaltalaiselle Krumbach-kylälle - yhdelle maailmankuulujen arkkitehtien suunnittelemasta klusterista.

Duo on ensimmäinen kiinalainen arkkitehti, joka pitää luennon. He liittyvät aiempien puhujien luetteloon, johon kuuluvat Norman Foster, Hans Hollein, Alvaro Siza, Peter Zumthor, Frank Gehry, Renzo Piano, Diller Scofidio + Renfro Elizabeth Diller ja Rem Koolhaas.

Lu Wenyu ja Wang Shu pitävät kuninkaallisen akatemian arvostetun vuotuisen arkkitehtuurilektion tänä vuonna. Valokuva Zeng Han

Viime vuoden luennon piti tanskalainen arkkitehti Bjarke Ingels - nuorin arkkitehti, joka esitteli yhden, ja tämän vuoden Serpentine Gallery -paviljongin suunnittelija Kensington Gardensissa.

Dezeen on mediakumppani tapahtumalle, joka järjestetään 11. heinäkuuta 2016 Lontoon Piccadillyn kuninkaallisen akatemian Burlington-talon päägallerioissa kello 6.45 - 20 samaan aikaan kuin laitoksen kesänäyttely.