Anonim

Hyerim Shinin koiran venytyslaite asettaa kyseenalaiseksi "raikkauden pimeän puolen"

Tutkinnonäyttelyt 2016: Kuninkaallisen taidemuseon tutkinnon suorittaneen Hyerim Shinin mäyräkoirien cuteness-työkalu on käsitteellinen laite, joka pidentää makkarakoirien ruokia.

Työkalua käytetään valjaina, joka käärii koiran kehon ympärille ja lepää etu- ja takajalojen takana. Laitteen päällä oleva mekanismi antaisi omistajille mahdollisuuden kiertää työkalua, joka pidentää työkalun keskiosaa, venyttämällä koiran vartaloa vähitellen ajan myötä.

MA Design Products -kurssin opiskelija Shin suunnitteli laitteen tutkittuaan samanlaisia ​​ihmisten käyttämiä työkaluja ja menetelmiä, kuten korsetit ja jalkineiden sidonta sekä DIY-kauneustyökalut Etelä-Koreasta.

Työkalu perustuu myös suunnittelukoiran teollisuuden käytäntöihin, joissa eläimiä kasvatetaan tiettyjen fyysisten ominaisuuksien vuoksi - tässä tapauksessa Dachsundin liioiteltu pitkä vartalo. Nämä piirteet liittyvät usein terveyskysymyksiin, kuten lonkkavikaan ja selkäongelmiin.

"Haluan osoittaa pimeyden cuteness tällä teoksella", Shin kertoi Dezeen. "Tätä voidaan pitää" keinotekoisena cuteness ", koska ihmiset ovat kasvataneet koiria tulla söpömpi."

"Heidän muuttunut muoto aiheuttaa koirien sairauksia, mikä on koiran suloisen ulkonäön takana", hän lisäsi. "Tässä esimerkissä cuteness voi usein peittää negatiiviset olosuhteet ja työni keskittyy piilotettuihin salaisuuksiin."

Laite on osa Shinin luomaa projektia, joka on teemassa japanilaisen kawaii-konseptin ympärillä. Sarjassa on myös valikoima "söpöjä" keittiövälineitä, kuten leivänpaahdin, joka aivastaa leivänmuruja.