Anonim

Roger Ferrisin Rhode Islandin rannikon vetäytyminen käsittää useita harjatettuja muotoja

Tämä yhdysvaltalaisen studion Roger Ferris + Partnersin loma-asunto Rhode Islandilla koostuu klusterista, jossa on kattorakenteisia levyjä, joihin vaikuttaa kansanarkkitehtuuri New Englandin maaseudulla (+ diaesitys).

Ocean House sijaitsee rannikkoalueella viehättävässä Pikku Comptonin kaupungissa.

Asuinpaikka on yhteensä 5 500 neliömetriä (511 neliömetriä), ja se koostuu viidestä erillisestä tilavuudesta, jotka yhdistetään korotetulla kannella.

Harjakattojen päällä rakenteiden on tarkoitus herättää alueella sijaitsevia perinteisiä latoja ja venekuopia.

"Ocean House vastaa historiallisen komission vaatimuksiin vaatimustenmukaisuudesta samalla, kun hän saa aikaan modernin sävyn", kertoi Roger Ferris + Partners, studio, jonka toimistot sijaitsevat Connecticutissa ja New Yorkissa.

Kosteikkorajoitukset rajoittivat käyttöaluetta ja vaikuttivat volyymien ulkoasuun ja suuntaan.

Kotiin kuuluu Master-sviitti, vierashuoneet, tilava olohuone ja avokeittiö ja ruokailutila.

"Päämakuuhuone ja vierashuoneen" kuoret "on erotettu toisistaan ​​paremman yksityisyyden ja hiljaisuuden vuoksi", arkkitehti totesi.

Vierailijat pääsevät asuntoon 40 jalkaa pitkällä (12 metriä) puisella rampilla, joka johtaa suojaiseen sisäänkäynniin.

Sisäänkäynnin oikealla puolella on laiha uima-allas, joka "sijaitsee talon jyrkänteessä tuulen suojaamiseksi", arkkitehdit selittivät.

Ulkoseinät on verrattu haalistuvaan ipeen - tiheään kovapuustoon, joka tunnetaan kestävyydestään -, kun taas katot ja savupiiput on suojattu sinkkipaneeleissa.

Länsikorkeudessa täyskorkeat lasiseinät tarjoavat laajat näkymät merelle ja tarjoavat samalla yksityisyyttä.

"Lasitetut kasvot tarjoavat laajan näkymän etäisyyteen Easton Baylle ja Sachuest Pointin kansalliselle luonnonsuojelualueelle", arkkitehdit sanoi.

Auringonvoimakkuuden vähentämiseksi arkkitehti peitti ikkunat vaakatasossa olevilla alumiinisäleillä moottoroitujen ikkunoiden varjojen asentamisen lisäksi.

Itä- ja länsipuolella sijaitsevat syvät kattovarsit tarjoavat lisäsuojaa auringolta.

Illalla koti säteilee lämpimää hehkua sisäpuolelta valaistuksen takia.

Harvoin sisustetussa sisustuksessa on valkoiset seinät ja vaalea varjostettu puu, mukaan lukien valkaistu valkoinen tammilattia.

"Sisätilojen pinta-alaa jatketaan saumattomasti ulospäin jatkuvan kohotetun kannen kautta - tärkein ulko-elintila", arkkitehdit sanoivat.

Image

Hankkeessa on useita kestäviä elementtejä, kuten sadeveden keräys- ja kierrätysjärjestelmä, murskatuista kuorista valmistettu läpäisevä ajotie ja maisemasuunnittelu paikallisten ruohojen kanssa.

Image