Anonim

Voidin rajoitettu erä Dezeen-kello "riisutaan takaisin, kunnes se on melkein tyhjä"

Dezeen Watch Store: Hongkongissa vuonna 2008 pidetty kokous johti ensimmäisen Void-kellon lanseeraamiseen Dezeenissä ja pian sen jälkeen Dezeen Watch Store -kaupan perustamiseen. Kun paljastamme ensimmäisen rajoitetun erän yhteistyötä kellobrändin kanssa, perustaja David Ericsson selittää kuinka tyylikkäästi minimaalinen aikakello syntyi (+ haastattelu).

Tässä kuussa lanseerattu V03D-Dezeen on ensimmäinen yhteistyö Dezeenin ja Voidin välillä.

Voidin ikonisen V03: n valaistu versio, kello sisältää räätälöityn valitsimen, jolla on vähän valintagrafiikkaa, musta kotelo ja musta nahkahihna.

"Suunnittelimme mukautetun kellon, joka on kellon ainutlaatuisin ominaisuus", sanoi Void-perustaja David Ericsson. "Olemme melko paljon poistaneet säännölliset yksityiskohdat, jotka meillä on."

Image Rajoitetun erän V03D-Dezeen on minimaalinen muotoilu, joka perustuu Voidin ikoniseen V03-kelloan

"Me riisutimme sen takaisin, kunnes se on melkein tyhjä", lisäsi Void-tuotesuunnittelija Patrick Kim-Gustafson.

Yhteistyö syntyy kahdeksan vuoden kuluttua siitä, kun Ericsson tapasi Dezeen-perustajan Marcus Fairsin Hongkongissa, missä kellobrändi perustuu.

He olivat yhtä mieltä siitä, että Dezeen olisi täydellinen alusta Voidin ensimmäisen kellon lanseeraamiseen, mikä tapahtui kilpailun muodossa, joka antoi viisi brändin silmiinpistävää, suorakaiteen muotoista V01-kelloa.

"Kelloni käynnistäminen Dezeenin kanssa oli luultavasti fiksu asia, jonka tein tuolloin, lukuun ottamatta mukavan tuotteen suunnittelua", Ericsson sanoi.

"Ensimmäinen kelloni oli V01, ja Dezeen piti siitä todella", hän lisäsi. "Dezeen on ollut Voidin historiassa ensimmäisestä päivästä lähtien."

Messujen ja Ericssonin välinen keskustelu vuonna 2008 johti myös suoraan Dezeen Watch Store -sarjan perustamiseen seuraavana vuonna.

Image Dezeenin logo on painettu hienovaraisesti V03D-Dezeenin solkiin

"Tapasin David Ericssonin Voidista Hongkongissa ja hän kertoi minulle kaikista kellojen myynnin eduista", Messut kirjoittivat blogiviestissä Dezeen Watch Store -sivuston alkuperästä.

"Voidin kaltaisten merkkien kelloja ei ollut missään maassa, joten päätimme, että olisi hyvä idea perustaa verkkokellokauppa."

Ruotsissa syntynyt Ericsson selitti, että suunnittelupohjaiselle kellotuotteelle ei ollut mallia, kun hän aloitti yrityksen vuonna 2008.

"En tiennyt kuinka pieniä muotoilumarkkinamerkkejä pakataan näin. On hauskaa, että sinulla on tyhjä sivu, sinusta tuntuu pioneeri", hän sanoi.

Voidin ensimmäinen kello, V01, esiteltiin Dezeenissä vuonna 2009 kilpailuun

Brändin suunnittelukielissä käytetään yksinkertaisia, geometrisia muotoja, tavallisia materiaaleja ja hillittyjä yksityiskohtia, jotka heijastavat Ericssonin Skandinavian perintöä.

Ericsson on kuitenkin iloinen, että hän päätti tuoda tuotemerkkinsä Hong Kongiin.

"Tuntuu yleensä erittäin avoimelta ilmapiiriltä", hän sanoi. "Ihmiset ovat melko avoimia ideoille. Jos kerron ihmisille, että olen ruotsalainen suunnittelija ja aloitin juuri yrityksen, he ajattelevat:" Vau! Sinä olet yrittäjä! " Mutta jos sanot Ruotsissa saman asian, se on kuin "Et saanut työtä". "

Lue muokattu transkriptio alla olevasta haastattelustamme David Ericssonin ja Patrick Kim-Gustafsonin kanssa:

Trudie Carter: Kuinka yhteistyö alkoi?

Patrick Kim-Gustafson: Luulen, että se on ollut kanssamme ensimmäisestä päivästä lähtien.

David Ericsson: Taustakertomus on, tapasin Marcusia melko kauan sitten, kun hän vieraili Hongkongissa. Hän mainitsi aikovansa aloittaa jotain verkkokaupassa ja luulen, että meillä oli samaan aikaan idean alkio.

Tuolloin olimme äskettäin järjestäneet kilpailun kavereidesi kanssa. Periaatteessa lanseeratimme brändin Dezeenin kautta vuonna 2008, mikä oli luultavasti yksi fiksu asia, jonka tein tuolloin, lukuun ottamatta mukavan tuotteen suunnittelua. Ensimmäinen kelloni oli V01, ja Dezeen piti siitä todella.

Ensimmäisestä päivästä lähtien Dezeen oli Void Watchesin historiassa. Se on ollut suurin kanavamme ihmisille, jonka haluaisin tietää tuotteestani.

Trudie Carter: Ja miten Void on kehittynyt aloittamisen jälkeen?

David Ericsson: Se ei ole enää niin karkea reunojen ympäri. Nykyään siellä on paljon pieniä kellobrändejä, joten on helppo unohtaa, että kun aloitin Void Watchesin, ei ollut muita merkkejä, joita tarkastella. Joten en tiennyt kuinka pakata pieni muotoilumerkki tuotemerkki näin: On hauskaa, että tyhjä sivu on mukava valtakunta työskennellä, kun tällä alalla ei oikeastaan ​​ole niin paljon tapahtumassa. Tunnet olosi hieman pioneeriksi. Olin melko onnekas valitsemaan kyseisen paikan varhaisessa vaiheessa.

Trudie Carter: Miksi luulet niin monien nuorten riippumattomien kellomerkkien käynnistyvän tällä hetkellä?

David Ericsson: Mielestäni on aina ollut hyvä idea odottaa tapahtuvan, mutta mielestäni myös työkalut näiden asioiden tekemiseen ovat nyt niin helposti saatavissa, ja työkaluilla tarkoitan myös sitä, että matkustaa on melko halpaa, on helppo päästä lennolle. .

Asun asumissani Hongkongissa, joten päästä valmistajallemme on erittäin helppoa, ja mielestäni monien muiden yritysten etuna on, että olemme lähellä tehtaitamme. Haluan ajatella, että voimme ylläpitää melko korkeaa laatua kohtuulliseen hintaan, kun muiden yritysten on käytettävä paljon rahaa voidaksemme tehdä mitä teemme.

Mutta nykyään nuoremmat suunnittelijat ovat onnellisempia, he saavat sen hieman enemmän kuin ikäiset. He eivät ole liian peloissaan kokeilla tavaroita.

Trudie Carter: Mitä muita etuja on Hongkongissa työskentelemisestä?

Patrick Kim-Gustafson: Se on hyvin salliva. Voit kokeilla mitä haluat - jos haluat tehdä hajusteita yhtenä päivänä, voit yrittää tehdä sen.

David Ericsson: Tuntuu yleensä erittäin avoimelta ilmapiiriltä. Ihmiset ovat melko avoimia ideoille. Jos sanon ihmisille, että "olen ruotsalainen suunnittelija ja perustin juuri yritykseni", he ajattelevat: "Vau! Sinä olet yrittäjä!", Mutta jos sanot Ruotsissa saman asian, se on kuin "et voi saada työ".

Patrick Kim-Gustafson: "Työskentelet sängystä", he sanovat.

Trudie Carter: Kuinka taustasi on antanut tavan suunnitellasi?

David Ericsson: Ihmiset lähestyvät tuotesuunnittelua eri tavoin. Pidän todella valmistuksesta ja haluan olla mukana prosessissa, ja haluan ymmärtää prosessia.

Tietenkin monet suunnittelijat työskentelevät enemmän tyylinsä suhteen, tunnet värit, grafiikat ja lähestymistavan projektiin toisesta suunnasta. Pidän mieluummin työntyä sisäänpäin ulospäin kuin ulkoa sisään. Joten jos olet tämän tyyppinen suunnittelija, niin se on niin hauska paikka, koska siellä on tehtaita, jotka tekevät kaiken Etelä-Kiinassa.

Trudie Carter: Kerro minulle kellosta, jonka olet tuottanut Dezeenin kanssa.

David Ericsson: Se perustuu V03-malliin. Suunnittelimme mukautetun kellon, joka on kellon ainutlaatuisin ominaisuus. Patrick työskenteli kellon suunnittelussa. Pyrimme melko paljon poistamaan säännölliset yksityiskohdat, jotka meillä on.

Meillä on yleensä lukuja, kuten tunteja, minuutteja, jotka seuraavat kellon kaarevuutta ja ne ovat ylösalaisin alhaalla. Joten se on siinä mielessä hieman omituinen. Dezeen-versiossa päätimme poistaa kaikki nämä jännitteet.

Patrick Kim-Gustafson: Riisimme sen takaisin, kunnes se oli melkein tyhjä ja ajattelimme "Ok, niin mitä me tarvitsemme? Tarvitsemme hakemiston, minuutit ja tunnit".

Trudie Carter: Dezeen-logo on melko hienovarainen, painettu kotelon takaosaan ja solkiin.

David Ericsson: Se ei ole kasvosi. Dezeen piti meidät hiukan taaksepäin tällaisista yksityiskohdista! Lopulta suostuttelimme sinua laittamaan tämän pienen logon solun etuosaan. Se on melko niin hienovaraista kuin se tulee, mielestäni, kun kyse on brändäyksestä.

Trudie Carter: Oma logosi valitsimella on myös melko hienovarainen.

David Ericsson: Brändämme tuotteitamme kello kuuteen asemaan. Tämä on hieman vitsi kelloteollisuudelle: yleensä tässä sanotaan kelloissa "Swiss Made". Joten jos olet tarkkailuhenkilö, tarkista missä kello on valmistettu. Alussa se oli todella katselupuskeille, koska siellä tarkistat.

Trudie Carter: Mikä on suunnittelutavasi?