Anonim
Image

Lissabonin tasaisessa jatkeessa on valtava ikkuna puutarhaan päin

RCJV Arquitectosin tämän pienen lisäyksen Lissabonin huoneistoon seinä on valmistettu kokonaan lasista - tarjoamalla omistajilleen näkymät alla olevaan pihan puutarhaan.

Lissabonissa sijaitseva studio lisäsi ensimmäisen kerroksen huoneistoon 10 neliömetrin laajennuksen, nostaen sen koon 110 neliömetriksi ja tarjoamalla uuden ruokailutilan perheelle.

Image

Kahden 1800-luvun kerrostalon välissä olevan kapean pysäköintialueen takana sijaitseva laajennus on erillisen pohjakerroksen asunnon yläpuolella.

Arkkitehdit korvasivat olemassa olevan 1960-luvun kivi- ja tiilikappaleen luodakseen laajennuksen, jossa on kevyt teräsrunko ja maalatut betoniseinät.

Image

Kulmasta avautuva lattiasta kattoon ulottuva ikkuna tulvii ruokailutila luonnollisella valolla, ylittäen tilan, jota aiemmin hallitsivat ympäröivien huoneistojen varjot.

Se tarjoaa myös näkymät alla oleviin vehreisiin puutarhoihin, joihin omistajilla ei ole pääsyä.

Image

Pidennettävä puinen pöytä istuu pienen neliönä olevan ikkunan alla, kaikuen viereisen seinän suuremman aukon.

Kaapit on integroitu ruokailutilan takaseinään peittäen sotkua pienen ja tilavan perhehuoneen luomiseksi. Kaapien yläpuolelle asetetaan valaistusnauha, kun taas pöydän yläpuolella ripustetaan riipusvalo.

Image