Anonim

Benjamin Hubert luo uuden modulaarisen pari-tuolin kokoonpanon Fritz Hansenille

Suunnittelija Benjamin Hubert, joka ei ole tyytyväinen modulaarisen Fritz Hansen -tuolinsa 8 000 olemassa olevaan kokoonpanoon, avaa huomenna avautuvan Tukholman huonekalumessuilla uuden tähtimuotoisen pyörillä varustetun tukikohdan.

Pari-tuoli lanseerattiin ensimmäisen kerran viime vuoden London Design Festival -tapahtumassa sekoittamalla komponenttien kokoelmaa, jonka avulla käyttäjät voivat luoda räätälöityjä tuotteita.

Hubert on nyt laajentanut kokoelmaa entisestään. Alkuperäisessä pinottavissa tuolimuotoilussa oli neljä jalkaa, mutta päivitetty kokoelma sisältää tähden muotoisen pyörien alustan, saatavana kromi- ja mustana.

Selkänojaa on nyt saatavana myös useampana vaihtoehtona, joko käsivarren kanssa tai ilman, ja neljässä värissä.

Tarjoamalla käyttäjille useita yhdistelmiä Hubert - joka aloitti yrityksensä uudelleen kerroksena syyskuussa 2015 - uskoo voivansa tarjota yrityksille enemmän räätälöityjä tuotteita, jotka sopivat moniin toimistoympäristöihin.

"Kerrosta panostamme aikamme auttaa yrityksiä ymmärtämään, kuinka älykkäät huonekalujärjestelmät voivat auttaa heidän liiketoimintaansa kasvaa", sanoi Hubert.

"Pari-tuoli edustaa erittäin joustavaa järjestelmää, jossa on jopa 8000 mahdollista yhdistelmää, vastaamaan entistä enemmän yksilöllisyyteen keskittyvien markkinoiden vaatimuksia ja tuotteita, jotka on räätälöity erityisesti niiden ympäristöjen tarpeisiin, joissa niitä käytetään."

Hubert on ensimmäinen brittiläinen suunnittelija, joka lanseerasi tuotteen tunnetun tanskalaisen huonekalubrändin kanssa.

Image

Muita arkkitehtejä ja suunnittelijoita, jotka ovat tehneet yhteistyötä Fritz Hansenin kanssa, ovat Jaime Hayón, Zaha Hadid ja Bjarke Ingels - jotka suunnittelivat tuolin Via 57 Westin "courtcraper" -projektilleen.

Hubertin studio on aikaisemmin suunnitellut hyväntekeväisyyskeräyslaatikon Maggie'sille