Anonim
Image

Hehkuva kultapäällyste lisäsi Design Enginenin Winchesterin yliopiston kappeliin

Gothic-revival kappeli, joka sijaitsee Winchesterin yliopistossa, Englannissa, on "palautettu entiseen kunniaansa" paikallisen arkkitehtostudion Design Engineerin kunnostaman ja laajentamisen jälkeen.

Design Engine suoritti täydellisen kunnostuksen Winton Chapelille, joka rakennettiin alun perin vuonna 1880 Hampshiren kaupunkiin ja toimii nykyään tapahtumapaikkana uskonnollisista palveluista musiikkiesityksiin.

Image

Studio lisäsi myös laajennuksen rakennuksen sivulle pienen sivukapelin ja sosiaalisen tilan luomiseksi.

"Lyhyt tehtävä oli luoda hyvin erityinen projekti, istua pienenä" jalokiviä "kampuksen sydämessä", arkkitehdit sanoi.

Laajennus lisättiin vanhan kappelin pohjoispuolelle. Se on päällystetty alumiinilevyihin, jotka on eloksoitu antamaan niille erittäin heijastava kultapinta.

Ne on rei'itetty valon suodattamiseksi sisälle, mutta myös rakenteen hehkua yöllä - taktiikka, jota on äskettäin käytetty myös Pariisin yhteisökeskuksessa ja Lontoon julkisessa käymälässä.

Image

Huolimatta nykyaikaisesta ulkonäöstä, laajennuksella on joitain yhteisiä asioita vanhan kappelin kanssa. Sen kalteva katto seuraa naapurin kulmaa ja sen epäsymmetrinen rakenne on valmistettu puupalkeista.

Image

"Tuloksena oleva suunnittelu on empaattinen vastaus goottilaiselle herätysrakennukselle, jossa sen yhteys, muoto ja materiaalisuus näyttävät olevan sekä intuitiivisia että jännittäviä", arkkitehdit totesivat.

"Muoto lainasi itsensä puurunkorakenteeseen - sarjaan ensisijaisia ​​seinä- ja katto ristikoita, jokainen erilainen muuttuvan muodon luomiseksi."

Restaurointiprojektissa kappelin alkuperäinen seinä- ja kattoviimeistely elvytettiin ja uusia ominaisuuksia lisättiin, mukaan lukien nykyaikainen valaistus sekä tammi- ja kivilattiat.

Materiaalit valittiin viittaamaan kristillisen uskon perintöön. Esimerkiksi Purbeckin kalkkikivi - materiaali, jota usein löytyy palvonnan paikoista - valittiin useille uusille elementeille.

Image

Uusi alttari on tehty seitsemästä vaakasuorasta osasta materiaalia, mikä on myös viittaus numeroon, jonka kristityt yleensä yhdistävät täydellisyyteen. Se valittiin myös sokkelille, jolla kappelin altaan istuu.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu fontti on tarkoitettu edustamaan "maailman valoa".

Image

Arkkitehdit työskentelivät myös Luke Hughesin kanssa suunnittelemaan tilalle useita räätälöityjä huonekalutuotteita, mukaan lukien tammipinnat, laatta, säilytysyksiköt ja pöydät.

Image