Anonim
Image

HASA Architects muuttaa Lontoon asunnon "saumattomaksi valkoiseksi laatikkona"

HASA Architects on muuttanut pimeästä ja likaisesta asunnosta Lontoon Banksidessa olevan kolmikerroksisen Edwardian Terrace -huoneiston toisessa kerroksessa täysin valkoisen minimalistisen perheen kodiksi.

Kahden makuuhuoneen asunto, joka sijaitsee tiheällä kaupunkialueella Lontoon sillassa, oli aikaisemmin toiminut toimistotilana - antaen sille HASA Arkkitehtien kuvaaman asettelun "epätavanomaisiksi pimeiden ja epämiellyttävien huoneiden kanssa".

Image

Kirkkaamman sisustuksen luomiseksi arkkitehdit poistivat kaikki olemassa olevat osiot ja lisäsivät sarjan pystysuoria paneeleja. Avoin suunnitelma antaa valolle tunkeutua jokaiseen huoneeseen ja tarjoaa paremmat visuaaliset yhteydet koko huoneistossa.

Keskiakselin välityksellä pystysuoraan valkoiseksi öljytyt Douglas Fir -paneelit jakavat elin- ja makuutilat keskenään. Täyskorkeudet saranoidut ovet taittuvat takaisin seiniin näkymättömänä, jotta erilainen yksityisyys saadaan aikaan.

Täysin valkoisen mallin toteuttamiseksi arkkitehdit asensivat valkaistut puulattiat, kun taas tilan korostamiseen käytetään värikkäitä taiteita ja huonekaluja.

Keittiösaari erottaa keittiön oleskelutilasta, joka ajateltiin yhdeksi kytkettynä yhteisötilaksi. Kiinteistön edessä sijaitseva keittiö ja oleskelutila ovat sosiaalinen tila, jossa perhe kokoontuu kokkiin, syömään ja rentoutumaan.

Sarja kaappeja, jotka palautuvat suihkukaapin päälle, tarjoavat lisätilaa ja säilytystilaa keittiössä. Kylpyhuone on viimeistelty basaltilla - tummalla vulkaanisella kivillä, joka istuu toisin kuin muut huoneistot.

Takaosaan nähden ovet, jotka johtavat pienelle terassille, jokaisen huoneiston makuuhuoneessa on sisäänrakennetut vuoteet, säilytystilat ja vaatekaapit.