Anonim
Image

Arjaan De Feyter yhdistää "kevyet ja lämpimät materiaalit" muunnetussa panimon asunnossa

Sisäänrakennetut puiset yksiköt ja silkkaat, täyskorkeat verhot pehmentävät tämän asunnon muuten raikkaata sisustusta, joka sijaitsee kanavan rannan uudistusprojektin lähellä Antwerpenissä.

Image

Sisustusarkkitehdin Arjaan De Feyterin suunnittelema huoneisto sijaitsee yhdessä neljästä The Cubes -nimisen uuden rakennuksen korttelista, jotka ovat kehittäneet Brysselissä toimiva arkkitehtitoimisto Bogdan & Van Broeck.

Kuutiot ovat osa entisen panimo- ja mallasrakennuksen muutosta Antwerpenin ulkopuolella sijaitsevan Albert-kanavan vieressä. Se on muutettu sekakäyttöiseen rakennukseen, joka sisältää huoneistoja, toimistoja, taiteilija-studioita, museota ja julkisia aukioita.

Image

De Feyterillä on toimisto Kanaalin kehityskeskuksessa, ja vierailunsa jälkeen toimistossa asiakas, paikallinen rakentaja ja seppä, löysi hankkeen ja päätti ostaa yhden asuntoyksiköistä.

Asunto oli ostettaessa tyhjä kuori, joten suunnittelijan tehtävänä oli mukauttaa olemassa olevat tilat mukavan ja yhtenäisen sisustusympäristön luomiseksi, joka täyttää omistajan käytännön ja esteettiset tarpeet.

Image

"Asiakas halusi työskennellä rehellisillä ja lämpimillä materiaaleilla", De Feyter muistelee. "Hän etsi nykyaikaista mallia, jolla oli huomio käsityötaitoon, yksityiskohtiin ja viimeistelyyn."

"Yritämme heijastaa asiakkaan persoonallisuutta projektissa ja yhdistää sen rakennuksen kontekstiin ja omaan arkkitehtoniseen tyylimme", suunnittelija lisäsi.

"Tässä halusimme luoda erittäin avoimen ja pehmeän hahmon kevyillä ja lämpimillä materiaaleilla."

Jokainen The Cubesin huoneisto on duplex, joka on pinottu eri suuntiin, jotta saadaan erilaisia ​​näkymiä julkisivuihin asennetuista isoista ikkunoista.

Tärkein elintila käsittää kaksikerroksisen huoneen, jota ei ole mezzanine-huoneessa, johon suunnittelija asensi keittiön, jossa on korkea keskisaari.

Keittiökaapit on rakennettu erottuvasti rakeisesta massiivipuusta, joka tuo luonnollisen lämmön ja rakenteen muuten minimaaliseen ja tiukkaan tilaan.

Tämän huoneen ulkoseinään asetettu pitkä ikkuna voidaan taittaa toiselle puolelle, jotta ilma pääsee virtaamaan ohi kaasumaisiin verhoihin, jotka roikkuvat kokonaan katosta lattiaan.

Loppuosa tämän tason avoimesta tilasta mahtuu ruokailutila ja oleskelutila, jossa on enemmän sisäänrakennettuja puukaappeja.

Image

Puuportaat portaat nousevat asunnon yläkerrokseen, jossa makuuhuone sijaitsee.