Anonim
Image

Arjaan De Feyter luo pyöreitä yksivärisiä asuintiloja entisessä siilotalossa Antwerpenin lähellä

Sisustusarkkitehti Arjaan De Feyter on saanut päätökseen asunnon peruskorjauksen, joka rakennettiin neljään vanhaan siiloon rakennetulle entiselle mallastuottajalle Belgiassa.

Aivan Antwerpenin ulkopuolella sijaitseva kanavapuolella sijaitseva siilorakennus on osa entistä mallas tislaamoa, jonka Axel Vervoordt Real Estate on uudistanut.

Image

200-neliöinen, kolmannen kerroksen huoneisto, joka kuuluu pariin, jolla on aikuisia lapsia, on järjestetty neljään solurakenteisesta putkesta, joihin tislaamon vilja varastoitiin.

Yhdistettynä lyhyillä käytävillä, yksi suunnittelijoista muutti neljästä putkesta neliön, jotta huoneistossa olisi yksi tila, jossa olisivat suorat seinät.

De Feyter omaksui putkien luomat rakennuksen pyöreät huonejärjestelyt ja asetti vain kaksi suoraa seinää luomaan mitä hän "visuaalisiksi taukoiksi" viittaa.

Asuntoon saapuessaan kävijät kävelevät ensimmäisen siilon läpi, jossa yksi sisäänrakennetuista seinistä jakaa tilan käytäväksi, opiskelijaksi ja kylpyhuoneeksi.

Image

Eteinen johtaa toisessa siilossa sijaitsevaan pyöreään olohuoneeseen, jossa tilan keskusta ympäröivät pellavaverhot toimivat akustisena huonejakajana ja luovat samalla yksityisyyttä.

Kanavalle avautuva avokeittiö ja ruokailutila vievät neliön siilon.

Mittatilaa varten valmistetut keittiön työtasot on valmistettu titaanisävyisestä travertiinista, kun taas kaapit on valmistettu hopeoidusta tuhkasta, joka on viimeistelty sappimusteella ja kiillotettu manuaalisesti luonnollisen värinsä pitämiseksi.

Image

Kolmannen ja viimeisen pyöreän siilon, joka johtaa ruokasalista, käyttää makuuhuone ja oma kylpyhuone, jotka jakaa toisella suoralla väliseinällä.

Makuuhuoneen puolella seinä kaksinkertaistuu kiinteinä vaatekaapina, joissa on hopeoidut tuhkaovet, jotka ulottuvat ruokasalitilaan.

Asunnon yksivärisen paletin mukaisesti siilojen betoniseinät jätetään paljaiksi, viimeistellään mineraalimaalaustekniikalla, kun taas lattiat on levitetty mikrolapilla.

Image

"Me loimme koko sisustuksen ilmapiirin", Arjaan De Feyter kertoi Dezeenille. "En sanoisi, että palelet olisi neutraali, vaan melko rauhallinen, hienostunut ja hillitty. Luulen henkilökohtaisesti, että luontokivi on niin kaunis."

"Myös puun kaltevuuserolla on niin paljon värejä", hän jatkoi. "Messinki yksityiskohdat, seinien raa'at reunat, kaikki on hyvin ajateltu tekevän siitä viihtyisän ja" luonnollisen ". Mutta siellä asuvat ihmiset tuovat todellista väriä."

Asunnon räätälöidyt musta tammihuonekalut on suunnitellut De Feyter yhteistyössä huonekalusuunnittelija Tim Vrankenin kanssa.

Arjaan De Feyter ei ole ainoa suunnittelija, joka on viime kuukausina valmistunut projekti entisessä siilorakennuksessa.

Syyskuussa avattiin Thomas Heatherwickin Zeitz MOCAA -galleria galleriassa ontto viljasillo Kapkaupungissa, kun taas tanskalainen studio COBE muutti entisen Kööpenhaminassa sijaitsevan viljasäiliön kerrosrakennukseksi.

Image