Anonim
Image

Tom Givonen kelluvassa maalaistalossa on lasitettu vedenrantakeittiö

Suunnittelija Tom Givone on uudistanut maalaistalon New Yorkin maaseudulla lisäämällä lasipintaisen laajennuksen purolle.

Image

Itseoppinut suunnittelija Tom Givone muutti rappeutuneen rakennuksen Eldredissä - pienessä kaupungissa New Yorkin osavaltiossa - luodakseen suuren, valoisan asunnon, jossa on runsas keittiö-, ruokailu- ja aulatilat.

Laajennuksessa on myös veranta, joka ulkonee naapurimaiden puron pinnan yli, tästä nimestä tulee kelluva maalaistalo.

Image

Kaksikerroksinen talo rakennettiin 1820-luvulla, ja siinä on alkuperäisiä siirtomaa-elvytyksiä, kuten valkoiseksi maalatut puukappaleet, alkuperäiset puulattiat ja palkit, kaksinkertaisesti ripustetut puiteikkunat ja pieni kaareva ullakkoikkuna.

Givone uudisti sisätilat paljastaen alkuperäiset palkit ja parketit ja lisäämällä keittiöön uuden puulämmittimen. Kodin viimeistelevät kiillotetut betonilattiat, holvattu katto ja suuret määrät luonnonvaloa, jotka tuodaan sisään uuden lasitetun seinän läpi.

Image Kuva: Marlene Rounds

"Kelluva maalaistalo oli turmeltumattoman puron reunalla, ja sen vesiputous hiipi muinaisen käsin asetetun kiven padon päälle. Se oli uppoava alus, kun se ensimmäisen kerran löydettiin", sanoi Givone.

"Neljän vuoden mittaisen suunnittelu- ja peruskorjausprosessin jälkeen 1820-luvun kartanotalo on nyt tutkimuksen vastakohtia: täysin restauroitu sen aikakauden loistoon, ja siinä on puhtaasti modernistisia elementtejä, kuten keittiön pilvenpiirtäjän lasiseinä verhoseinä ja kiillotettu betoni ja teräs päättyy ", hän sanoi.

Pohjapiirros suunniteltiin uudelleen, jolloin iso olohuone pystyi ottamaan suuren osan alkuperäisestä pohjakerroksen jalanjäljestä. Kaksinkertainen korkeus takka keskittää tilan, keittiön lisäys toisella puolella.

Pohjakerroksessa on myös erillinen sisäänkäynti, kodinhoitohuone, pieni kylpyhuone ja makuuhuone. Kaksi erillistä portaikkoa johtaa yläkertaan, missä nämä ovat iso takkahuone ja oma kylpyhuone sekä toinen kylpyhuone ja kaksi kadulle päin olevaa makuuhuonetta.

Image

Kylpyhuoneissa on antiikkiesineitä, kuten 1800-luvulta peräisin oleva italialainen marmorinen käsin kuivattu pesuallas.

Givone löysi tämän rinteessä Rooman laitamilla. "Tarkoitan rinteessä kirjaimellisesti; se makasi lialla nurmettuneella rinteellä, joka oli täynnä muita muinaisia ​​kiviesineitä", hän sanoi.

Raskas teräskulmakiinnike on piilotettu seinämään pitämään pesuallasta.

Puu- ja kupari-kylpyamme on peräisin 1800-luvun lopulta, ja se pelastettiin New Yorkin ala-idässä asuvasta vuokratalosta.

"Kääritin kylpyammeen ruostumattomasta teräksestä korostaaksemme sen puhtaita arkkitehtonisia linjoja ja muokata sitä täysin uudenaikaisessa yhteydessä", sanoi Givone.

Image