Anonim

Benjamin Hubertin modulaariset huonekalut esittelee uuden menetelmän tekstiilien sitomiseksi

Benjamin Hubertin suunnittelustudio Layer on lanseerannut Morosolle uuden huonekalukokoelman, joka esittelee uuden tavan verhoilutekstiilien sitomiseen toisiinsa.

Image

Projekti ja kokoelma, nimeltään Nauha, koostuu modulaarisesta sohvasta ja pöydästä, jotka molemmat on kiinnitetty yhteen kuumasaumaudella.

Nauhaa, joka koostuu polyuretaanikumista, sidotaan pienempiin tekstiilikappaleisiin, jotka Hubertin mukaan muuten heitettäisiin verhoiluprosessissa ja käsiteltäisiin jätteenä.

Image

Kerroksen uusi tekniikka sai inspiraation nauhasta, jota perinteisesti käytetään urheilutarvikkeiden, kuten hiihto- ja lumilautailutakkien sekä märän sään säät, saumojen suojaamiseen ja suojaamiseen.

"Näimme tilaisuuden luoda verhoiltu tuote, joka on täysin vedenpitävä, jotta sitä voidaan käyttää ulkokäyttöön samalla kun suojataan saumoja kulumiselta - niin tuote kestäisi myös kauemmin", Hubert sanoi.

"Se on vähän kuin huonekalujen urheilu", suunnittelija kertoi Dezeenille.

Image

Kerros teki yhteistyön teknisen vaatevalmistajan kanssa - jonka nimi on edelleen salaisuus - kehittää nauhatekniikkaa käytettäväksi huonekalustuotteissa.

Nyt tekstiileihin levitetty polyuretaaniteippi levitetään lämmöllä ja paineella verhoilun saumoihin edistyneillä lämmönsiirtokoneilla eri elementtien kiinnittämiseksi toisiinsa.

Image

"Layerissa tarkastelemme jatkuvasti rinnakkaisten teollisuudenalojen muotia ja tekniikan suuntauksia. Morosolle tarkoitettu Tape-mallisto on inspiroitunut lumilautailutakkien teknisistä ja esteettisistä ominaisuuksista, tekniikka, josta pidämme kiehtovaa", kertoi brändi.

"Tämä liimausmenetelmä antoi meille mahdollisuuden korostaa, kuinka voit käyttää pienempiä tekstiilijätekappaleita kestävämpien verhoiltujen huonekalujen luomiseen", se lisäsi.

Tape-sohva, jota tuotemerkki kuvaa "modernistisen rakennuspalikoiden sarjaksi", on ensimmäinen kerrossuunnittelija, joka voidaan yhdistää useisiin yhdistelmiin sopiviksi erilaisiksi sisätiloiksi ja tyyleiksi sopivaksi.

Jokainen modulaarinen kappale - istuin, selkänoja tai käsivarret - on jaettu pienempiin tekstiililevyihin, jotka kiinnitetään toisiinsa kuumasaumatulla teipillä. Taskut kytketään sitten varren moduuleihin nauhalla, ja niitä voidaan käyttää papereiden, aikakauslehtien tai kaukosäätimien tallentamiseen.

Nauhapöytä on valmistettu teräsputkikehyksestä, ja siinä on rei'itetty teräspöytä. Pöytälevyn alla roikkuu "riippumaton kaltainen" tekstiilihylly, joka on valmistettu polyuretaaniteipillä sidotusta tekstiilikappaleesta.

Image

Täällä voidaan varastoida lehtiä, sanomalehtiä, kaukosäätimiä ja muita pieniä esineitä, ja tekstiilipaneeli voidaan helposti vaihtaa väri- ja materiaaliyhdistelmien muuttamiseksi. Pöytä on saatavana sekä sohvapöydässä että sivupöydässä.