Anonim
Image

Tokion Inua-ravintolassa sekoitetaan japanilaista ja pohjoismaista estetiikkaa

OEO Studio on viitannut tanskalaisten kalusteiden ja japanilaisiin puutarhoihin uuden Tokion ravintolan Inua suunnittelussa, jota johtaa entinen Noma-kokki.

Image

Ravintola sijaitsee Tokion Iidabashin naapurustossa sijaitsevan rakennuksen yhdeksännessä kerroksessa, ja sitä johtaa saksalainen kokki Thomas Frebel, joka aiemmin toimi Kööpenhaminan kahden Michelin-tähden ravintolan Noman tutkimuspäällikkönä.

Inua, joka on inuiittitermi "luonnon läpi kulkevalle elämänvoimalle", tarjoaa rehujen sieniä, hedelmiä, kukkia ja yrttejä. Tarjoaa ruokailijoille kausiluonteisia japanilaisia ​​ruokia, jotka heijastavat monipuolisia ainesosia, jotka voidaan saada maan maisemasta.

Image

Suunnitellessaan ravintolan 700 neliön sisätiloja, Frebel kehotti OEO Studiota kehittämään estetiikan, joka sulautti Skandinavian kulinaarisen taustan japanilaiseen kulttuuriin.

"Tuloksena on raikas, kaunis ja kattava ruokailukokemus, joka japanilaisten alkuperäiskansojen keskuudessa on erityisen pohjoismaista ja ulkomailta tuleville vieraille tuntuvaa japanilaista sielua", selitti studio.

Image

OEO Studio aloitti tyhjentämällä tilan kokonaan, ylläpitämällä vain sen ydinrakenteellisia seiniä ja lasitettua etujulkisivua, josta on esteettömät näkymät Tokion taivaanrantaan.

Nishijinin - Kioton alueen, joka tunnetaan tekstiilituotannostaan ​​- neliön kangaslevyjä on levitetty kattoon ruudukkoisena kuviona, joka jäljittelee Tatami-mattojen järjestelyä perinteisissä japanilaisissa sisätiloissa.

Image

Tanskalaisen Dinesen-tuotemerkin puulattialaudat on asennettu ruokasalin pääosaan vastakohtana lyhyeen betonikäytävään, joka johtaa ravintolan sisäänkäynnille.

Tätä keskittää geometristen muotojen rivi, joiden on tarkoitus jäljitellä askelkiviä, jotka sijaitsevat vesialtaiden yli japanilaiseen tyyliin kuuluvassa puutarhassa.

Image

Vaikka suurin osa pinnoista on maalattu liuskekiviharmaaksi, väripiirroksia lisää valikoima ruukkukasveja ja terrakottasavun paloja Japanin Ujin kaupungista. Ne on kiinnitetty seinälle taidetta tai esitelty koristeena.

Useat kalusteet ja kalusteet on valmistettu studiossa nimenomaan ravintolaa varten, mukaan lukien keittiön edessä olevat puiset hyllyyksiköt ja nahkatuolit, jotka on valmistettu yhteistyössä suunnitteluyrityksen Brdr Krügerin kanssa.

Studion mukaan räätälöityjen ruokapöydien on tarkoitus myös muistuttaa "veden pehmeästi muotoiltuja kiviä ajan myötä".

Ravintolaa valaisevat taiteilija Celine Wrightin suunnittelemat ylisuuret paperilamput ja valkoiset pilvimaiset riipuslamput.

Image