Anonim
Image

Olafur Eliasson ja Rimowa luovat geologisia matkalaukutarroja hyväntekeväisyyteen

Tanskalainen ja islantilainen taiteilija Olafur Eliasson on ryhtynyt premium-matkalaukkujen valmistajaan Rimowaan suunnittelemaan kokoelman 46 matkalaukkujen tarrasta, jotka ovat inspiroineet kiviä ja laavaa.

Yhteistyöhön syy -hankkeen tavoitteena on tehdä tarkalleen sen, mitä se sanoo - Eliasson ja Rimowa ovat yhdessä luoneet sarjan matkalaukutarroja, ja kaikki tuotot suuntautuvat auttamaan Pikku Sun -säätiötä toimittamaan aurinkoenergiaa maailman haavoittuvimpiin yhteisöihin. .

Eliassonin perustama Pikku Sun -säätiö on voittoa tavoittelematon organisaatio, joka pyrkii tuomaan korkealaatuisia, kestäviä ja kestäviä aurinkotuotteita ihmisille, joilla muutoin ei olisi puhtaan energian saatavuutta - Maailmanpankin mukaan tämä on noin 1, 1 miljardia ihmistä.

Kivi-, laava-, meteoriitti-, jää-, ajopuu- ja jäkäläkokoelma, tarrakokoelma perustuu Eliassonin värikkääseen taiteelliseen kieleen, ja se on muodossa erilaisia ​​orgaanisia muotoja, meteoreja ja kiviä sekä ekologisia termejä ja sanoja, mukaan lukien "antroposeeni". ja "ekosysteemi".

"Taide auttaa meitä tunnistamaan toisiamme ja laajentaa" me "-käsityksen paikallisesta globaaliin. Tehtävillämme on vaikutuksia maailmaan", Eliasson sanoi.

"Pieni aurinko on kiila, joka avaa kiireellisen keskustelun kestävän energian tuomisesta kaikille taiteen näkökulmasta, jotta voidaan lisätä tietoisuutta nykyisestä energian epätasaisesta jakautumisesta", hän lisäsi.

Image

Malleista, jotka vaihtelevat erittäin pienistä erittäin suuriin, 46-osainen tarrakokoelma on ensimmäinen matkalaukkubrändille, joka tunnetaan klassisista alumiinisista boxy-matkalaukkuistaan.

"Koska olimme suuria Olafurin työn ja hänen sitoutumisensa kestävyyteen ja ympäristöön, olemme iloisia voidessamme luoda yhdessä jotain, joka heijastaa näitä ihanteita molempien luovien prosessiemme ytimessä", sanoi Rimowan toimitusjohtaja Alexandre Arnault.

"Rimowa tunnetaan jo sitoutumisestaan ​​ajattomaan käsityötaitoon ja laatuun. Toivomme, että jatkamme rakentamista paitsi nyt, myös harkitsemalla huolellisesti myös tulevaisuutta", hän lisäsi.