Anonim
Image

Kickstarter paljastaa resurssikeskuksen ohjaamaan käyttäjiä kestävien tuotteiden lanseeraukseen

Rahoitusalusta Kickstarter on käynnistänyt tietokeskuksen, ympäristöresurssien keskuksen, jonka avulla käyttäjät voivat luoda ympäristöystävällisiä projekteja ja rohkaista heitä sitoutumaan kestäviin käytäntöihin.

Käyttäjille, jotka etsivät rahoitussitoumuksia hankkeilleen Kickstarterin kautta, tarjotaan pääsy ympäristöresurssien keskukseen, joka dokumentoi tapaustutkimuksia ja hyviä ympäristöpolitiikkoja käyttävien yritysten parhaita käytäntöjä.

Kickstarter toivoo "rohkaisevan luojia sisällyttämään kestäviä käytäntöjä ja tarjoamaan potentiaalisille asiakkailleen entistä parempaa avoimuutta kestävyydestä", kertoi Kickstarterin kansainvälisen suunnittelun ja tekniikan johtaja Heather Corcoran.

Image Läpinäkyvän kaiuttimen takana oleva ryhmä vaatii parhaita työskentelytapoja kokoonpanolinjalleen

Resurssikeskus rohkaisee käyttäjiä pohtimaan, voidaanko heidän tuotteensa elementit kierrättää elinkaarensa lopussa, samoin kuin miten tuotteet voidaan korjata eikä vaihtaa.

Ehdotuksia ovat ruuvien käyttäminen liiman sijasta kokoamiseen ja sellaisten mustien muovien välttäminen, joita on vaikea lajitella kierrätyslaitoksissa ja jotka päätyvät usein kaatopaikalle.

"Heitämme ulos ohjekirjan siitä, kuinka valmistat tuotteita ja keksimme jotain kestävämpää", sanoi Corcoran.

Resurssikeskus tarjoaa käytännön neuvoja siitä, kuinka olla kestävä

Tuotannossa käytetyt materiaalit on toinen alue, jota Kickstarted haluaa käyttäjiensä tutkia sekä tuotteiden itse että myös pakkaamisen suhteen, esimerkiksi käyttämällä kestäviä täyteaineita toimitettaessa tuotteita.

Resurssikeskus tarjoaa käytännön neuvoja siitä, kuinka valita parhaat ympäristöystävälliset toimittajat ja millaisia ​​materiaaleja he voivat käyttää kestävän tuloksen varmistamiseksi.

Image EcoTruck on valmistettu 300 prosenttia raskaammasta materiaalista kuin vastaavat lelut maksimaalisen pitkäikäisyyden saavuttamiseksi

"Opas antaa vinkkejä, mutta ne eivät kaikki ole merkityksellisiä kaikille. Toivomme, että se tarjoaa mahdollisuuden tunteen, mutta ei ole liian ylivoimainen. Pyrkimme ihmisten kiinnostukseen", sanoi Corcoran.

Toivotaan, että nämä uudet ominaisuudet auttavat luojia arvioimaan ja vähentämään tuotteidensa ympäristövaikutuksia suunnitteluprosessin alussa.

"Ominaisuudet auttavat tuhansia ihmisiä luomaan kestäviä tuotteita upottamalla ympäristönäkökohdat varhaiseen suunnitteluvaiheeseen, ja sitten nämä käytännöt siirtyvät yrityksiin, joita ne rakentavat Kickstarterin jälkeen", kertoi Brooklynissa toimiva yritys.

Puhuessaan Dezeenille varhaisen puuttumisen merkityksestä prosesseissa, Corcoran lisäsi, "meillä on mahdollisuus vaikuttaa startup-yrityksiin todella mielenkiintoisella hetkellä. Heillä on näkemys siitä, mitä he haluavat tehdä, mutta eivät ole vielä tehneet sitä."

Luojat voivat sitoutua vähentämään ympäristövaikutuksia

Sivusto tarjoaa myös tilan, jossa projektin luojat sitoutuvat vähentämään ympäristövaikutuksia viidellä keskeisellä alueella, kun he ovat valmiita käynnistämään. Näitä alueita ovat kestävä suunnittelu, uudelleenkäytettävyys ja kierrätettävyys, kestävät materiaalit, ympäristöystävälliset tehtaat ja kestävä jakelu.

Kunkin projektisivun osa tallentaa sitoumukset ja kutsuu aloittavia yrityksiä raportoimaan toiminnastaan ​​näillä alueilla.

Image Bureo on ensimmäinen rullalautakansi, joka on valmistettu kierrätetyistä kalaverkoista

Muutokset kehitettiin yhdeksän kuukauden kuluessa yhdessä Yhdysvaltojen ympäristönsuojelurahaston (EDF) kanssa, joka on voittoa tavoittelematon ryhmä, joka etsii ratkaisuja ympäristöongelmiin.

Alun perin Kickstarter otti yhteyttä EDF: ään etsimään olemassa olevia resursseja riippumattomille suunnittelijoille. He huomasivat, että niitä ei ollut, joten päättivät luoda joitain yhdessä.

Kickstarter velvoitettiin pohtimaan sen vaikutusta yhteiskuntaan

"Kickstarter on julkisen hyödyn osakeyhtiö [[amerikkalainen oikeudellinen rakenne, joka näkee yritysten olevan vastuussa yhtiöjärjestyksestään eikä osakkeenomistajista] ja velvollinen pohtimaan päätöksiensä vaikutuksia yhteiskuntaan eikä vain osakkeenomistajiin", kertoi Kickstarterin puheenjohtaja Perry Chen ja TOIMITUSJOHTAJA.

"Olemme sitoutuneet auttamaan luojia tekemään ympäristöystävällisiä päätöksiä, ja nämä uudet ominaisuudet ovat suurin askelmme kohti sitoutumisen täyttämistä", hän jatkoi.

Pelkästään viime vuonna 9 500 suunnittelu- ja tekniikkatuotetta on hakenut rahoitusta sivustolle, ja monista näistä on tullut edelleen elinkelpoisia nuoria yrityksiä.

Image GenuSee-silmälasit on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista

Kickstarterin markkinointivuodesta 2009 lähtien kestäviin tuotteisiin on kehitetty rahoitusportaalin välityksellä muun muassa kierrätetyistä kalaverkoista tehtyä rullalautakannetta Bureo, kierrätetyistä vesipulloista valmistettuja Genusee-laseja, EcoTruck-lelua, jonka materiaali on 300 prosenttia raskaampaa kuin vaihtoehdoilla maksimaalinen pitkäikäisyys. .

Läpinäkyviä kaiuttimia, yritystä, joka vaatii korkeimpia työoikeuksia, mukaan lukien parempi työkokemus vähemmän yksitoikkoisissa kokoonpanolinjoissa, kehitettiin myös Kickstarterin kautta.