Anonim
Image Dezeenin opas parhaisiin arkkitehtuuri-, suunnittelu- ja teknologiatapahtumiin vuodelle 2019

Koska ympäri maailmaa vuosittain järjestetään satoja muotoilumessuja, konferensseja ja messuja, voi olla vaikea valita, mihin osallistua. Autamme sinua ulos olemme laatineet lopullisen oppaan kalenterisi yli 50 parhaimpaan tapahtumaan vuonna 2019.

Hyppää tapahtumiin kuukausittain:

tammikuu
helmikuu
maaliskuu
huhtikuu
saattaa
kesäkuu
heinäkuu
elokuu
syyskuu
lokakuu
marraskuu
joulukuu

Image

tammikuu

CES
8. – 11. Tammikuuta, Las Vegas, USA
Las Vegasin kulutuselektroniikan näyttely (CES) aloittaa vuoden, ja siinä esitellään uusia tekniikoita ja tuotteita maailman suurimmista teknologiamerkeistä. Tämän vuoden kohokohtia ovat kävelykävelykonetta ja kääntyvä televisio.
www.ces.tech
www.dezeen.com/tag/ces

IMM Köln
14. – 20. Tammikuuta Köln, Saksa
Vuoden ensimmäisissä sisustus- ja sisustusmessuissa on esitelty tuotteita yli 1200 toimittajalta 50 maasta.
www.imm-cologne.com
www.dezeen.com/tag/imm-cologne

Sisustussuunnittelu Torontossa
17. – 20. Tammikuuta, Toronto, Kanada
Uudet ja vakiintuneet suunnittelijat esittelevät ja keskustelevat Toronton suunnittelumessuilla, joissa Lyndon Neri ja Noss & Hu: n Rossana Hu ovat tämän vuoden kansainväliset kunniavieraat.
www.interiordesignshow.com
www.dezeen.com/tag/ids-toronto

DesignTO (aiemmin Toronto Design Offsite)
18. – 27. Tammikuuta, Toronto, Kanada
Yhdeksännenä vuotena paluu festivaali tuo joukon suunnittelijoita ja taiteilijoita Kanadan kaupunkiin muuttamaan siitä "luovuuden keskus".
www.designto.org

Maison & Objet
18. – 22. Tammikuuta, Pariisi, Ranska
Maison & Objetin tammikuun painos - teemalla Excuse my French! - keskitytään Ranskan osallistumiseen kansainväliseen muotoiluun. Mukana on myös joukko installaatioita, joiden otsikko on Mitä uutta? ja esittely nousevista kiinalaisista suunnittelijoista.
www.maison-objet.com/
www.dezeen.com/tag/maison-objet

Arkkitehti @ Work
30. – 31. Tammikuuta, Lontoo, Iso-Britannia
Lontoon kaksipäiväinen Architect @ Work -messut on suunnattu arkkitehdeille, suunnittelijoille ja tekijöille. Tänä vuonna se keskittyy Future-Proof-aiheeseen korostamalla kestävyyden sisällyttämisen tärkeyttä tuleviin hankkeisiin.
www.architect-at-work.co.uk
www.dezeen.com/tag/architectwork

Image

helmikuu

Madridin designfestivaali
1. – 28. Helmikuuta, Madrid, Espanja
Joka helmikuussa Espanjan pääkaupunki muuttuu suunnittelun juhlaksi. Festivaalin ohjelman tavoitteena on muuttaa asenteita suunnittelussa ja miten se voi vaikuttaa jokaiseen elämään ja ympäristöön. Tämän vuoden komitean jäseniä ovat Jasper Morrison ja Lucas Muñoz.
www.madriddesignfestival.com

Tukholman muotoiluviikko
4. – 10. Helmikuuta, Tukholma, Ruotsi
Yli 200 tapahtumaa edustava skandinaavisen muotoilun juhla koostuu näyttelyistä ja installaatioista ympäri kaupunkia. Paikkana, jossa useimmat ruotsalaiset, tanskalaiset ja norjalaiset designbrändit julkaisevat vuotuiset kokoelmansa, se paljastaa usein vuoden määrittelevät sisustussuuntaukset. Kohokohdat sisältävät Note Design Studion asennuksen, joka seuraa heidän vaikuttavaa The Lookout -projektia vuonna 2018.
www.stockholmdesignweek.com
www.dezeen.com/tag/stockholm-design-week

Tukholman huonekalu- ja valomessut
5. – 9. Helmikuuta, Tukholma, Ruotsi
Tukholman muotoiluviikon sateenvarjo alla oleva huonekalu- ja valaistusnäyttely sisältää tänä vuonna yli 700 näytteilleasettajaa, mukaan lukien ruotsalaisten suunnitteluklassikoiden valmistajat ja nousevat nuoret suunnittelijat.
www.stockholmfurniturelightfair.com

Pintamuotoilunäyttely
5. – 7. Helmikuuta, Lontoo, Iso-Britannia
Tämä Lontoon kolmipäiväinen tapahtuma esittelee materiaaleja, joita voidaan käyttää arkkitehtuurissa ja sisätiloissa. Tämän vuoden painos sisältää 150 näytteilleasettajaa sekä 52 puhujaa sisältävän puhesarjan.
www.surfacedesignshow.com
www.dezeen.com/tag/surface-design-show

Nomad St Moritz
7. – 11. Helmikuuta, St Moritz, Sveitsi
Keräilymallimessut palaavat St Moritziin toiseksi vuodeksi esitelläkseen keräilymalleja Chesa Planta -kartanossa. Kuraattorien Nicolas Bellavance-Lecompten ja Giorgio Pacen järjestämässä tapahtumassa otetaan talviteema vastakohtana keväällä Monacossa pidettävään sisartapahtumaansa.
www.nomadstmoritz.com

Modernismiviikko
14. – 24. Helmikuuta, Kalifornia, USA
Joka vuosi Palm Springsissä pidettävä modernismiviikko on juhla alueen vaikuttavasta puolivälissä puolivälistä arkkitehtuuria ja muotoilua.
www.modernismweek.com

Suunnittelu Indaba
27. helmikuuta - 1. maaliskuuta Kapkaupunki, Etelä-Afrikka
Tämä Kapkaupungin vuotuinen konferenssi vetää sekä tunnettuja kansainvälisiä suunnittelijoita että uusia tulokkaita esittelemään maailmanlaajuisen ja afrikkalaisen luovan teollisuuden parhaita. Tämän vuoden puhujien joukossa ovat arkkitehti John Pawson, suunnittelija Ana Crabtree ja suunnittelija Yuri Suzuki.
www.designindaba.com
www.dezeen.com/tag/design-indaba

Image

maaliskuu

XXII La Triennale di Milanossa
1. maaliskuuta - 1. syyskuuta, Milano, Italia
Triennale di Milano palaa vuonna 2019 teemalla Broken Nature. MoMA: n Paola Antonellin kuratoimat näyttelyt provosoivat keskustelua siitä, kuinka arkkitehtuuri ja muotoilu voivat edistää ajattelun merkitystä lajien tulevaisuudelle.
www.brokennature.org

Singaporen suunnitteluviikko
4. – 17. Maaliskuuta, Singapore
Kuudennen vuoden paluuta varten järjestettävä tämän vuoden tapahtuma järjestetään uudessa National Design Centerissä, ja siinä on näyttelyitä, konferensseja, näyttelyitä, näyttelyitä ja työpajoja.
www.designsingapore.org/sdw

Suunnittele Shanghai
6. – 9. Maaliskuuta, Shanghai, Kiina
Messuilla on esillä yli 400 suunnittelijamerkkiä ja galleriaa yli 30 maasta, jotka esittelevät uusinta työtään, muotoilufoorumien, palkintoesitysten ja ylellisyysbrändien näyttelykokoelmien lisäksi.
www.designshanghai.com

Muotoilun festivaali
8. – 16. Maaliskuuta, Shanghai, Kiina
Yhdessä Design Shanghain kanssa, tämä uusi Neri & Hu: n Design Republic -festivaali aikoo omaksua muotoilun yhteisölliset näkökohdat. Konstantin Grcicin ja SO-IL: n kaltaisten kansainvälisten osallistujien näyttelyiden, työpajojen ja keskustelujen avulla tutkitaan osallisuuden, monitieteisen ja innovatiivisen suunnittelun teemoja.
www.thedesignrepublic.com

Geneven autonäyttely
7. – 17. Maaliskuuta, Geneve, Sveitsi
Geneven 89. autonäyttely kokoaa yhteen maailman suurimmat autoyhtiöt esittämään uusia konsepteja ja malleja.
www.gims.swiss
www.dezeen.com/tag/geneva-motor-show

SXSW
8. – 17. Maaliskuuta, Texas, USA
SXSW, lyhyt South by Southwest, on teknologiakeskeisten konferenssien ja festivaalien ohjelma interaktiivisella, elokuva- ja musiikkiteollisuudessa, joka tapahtuu Austinissa, Texasissa. Kohokohdat ovat Featured Speakers, joissa ammattilaiset keskustelevat suunnittelun tulevaisuuden muotoilun ideoista.
www.sxsw.com
www.dezeen.com/tag/sxsw/

Melbourne Design Week
14. – 24. Maaliskuuta, Melbourne, Australia
Tämä tapahtumasarja, joka on luotu korostamaan Australian parasta muotoilua, sisältää monialaisen konferenssin, yritysesittelyt ja koulutusohjelmat. Suunnittelukokeilujen teema 2019 provosoi osallistujia vastaamaan kysymykseen "Kuinka muotoilu voi muuttaa tulevaisuutta?"
www.ngv.vic.gov.au/melbourne-design-week
www.dezeen.com/tag/melbourne-design-week/

kyinen
14. – 17. Maaliskuuta, Bryssel, Belgia
Keräily palaa toisesta painostaan ​​maaliskuun puolivälissä Bâtiment Vanderborghtiin - entiseen huonekalukauppaan 1930-luvulta. Asiantuntijakomitea on valinnut galleriat ja suunnittelusstudiot, jotta saadaan aikaan kiehtova kokemus messujen vierailijoille.
www.collectible.design
www.dezeen.com/tag/collectible-design

Arktisen suunnittelun viikko
18. – 23. Maaliskuuta, Lappi
Lapin Rovaniemellä järjestettävän tämän vuoden arktisen suunnittelun viikolla keskitytään teemaon onnellisuuteen, ja toivotaan vastausta siihen, miten muotoilu edistää hyvinvointia ja tämän vaikutuksen kehittämistä yhteiskuntaan. Vuoden Arctic Design Company -yrityksen pääpalkinto julkistetaan festivaalin palkintoillan aikana.
www.arcticdesignweek.fi

Smart Workspace Design Summit, Spring Edition
21. – 22. Maaliskuuta, Berliini, Saksa
Kaksipäiväinen tapahtuma KAOS Berlin -tapahtumassa, tämä huippukokous kokoaa yhteen työpaikan strategiat, johtajat, kiinteistöalan ammattilaiset, sisustusarkkitehdit ja suunnittelijat kehittämään keskustelua työpaikan suunnittelun ja tekniikan tulevaisuudesta.
www.fleming.events/smartworkspacedesign

Boston Design Week
27. maaliskuuta - 7. huhtikuuta, Boston, USA
Tämä 12 päivän koko kaupunginlaajuinen tapahtuma palaa kuudentena vuotenaan lisätäkseen yleisön tietoisuutta suunnittelun tärkeästä roolista jokapäiväisessä elämässä interaktiivisten DIY-työpajojen kautta yksinomaisiin museokierroksiin neljään luokkaan: Suunnittelu Boston, Professional Focus, Suunnittelu ja sosiaaliset vaikutukset sekä tekninen suunnittelu .
www.bostondesignweek.com

DesignMarch
28. – 31. Maaliskuuta, Reykjavík, Islanti
Reykjavikin kaupunki muuttuu "yhdeksi suureksi suunnittelupisteeksi" Islannin 11. vuosittaiselle festivaalille. Paikalliset suunnittelijat tekevät yhteistyötä kansainvälisten nimien kanssa järjestämällä työpajoja yleisölle neljän päivän ajan avautuen luentojen päivälle. Suunnittelu kattaa yleensä islannin kulttuurin ja perinteet.
www.designmarch.is
www.dezeen.com/tag/designmarch

Image

huhtikuu

Kööpenhaminan arkkitehtuurifestivaali
4. – 14. Huhtikuuta, Kööpenhamina, Tanska
Nyt kuudentena vuonna kymmenen päivän Kööpenhaminan arkkitehtuurifestivaalin tavoitteena on tutkia ihmisten ja arkkitehtuurin suhdetta laajan julkisen puheohjelman, elokuvien, työpajojen ja näyttelyiden kautta.
www.cafx.dk

Salone del Mobile
9. – 14. Huhtikuuta, Milano, Italia
Salone del Mobilea pidetään maailman tärkeimpänä kalustemessuna. Pääsaalien ohella tämän vuoden tapahtumassa järjestetään valaistusnäyttely Euroluce ja toimistosuunnitteluesittely Workplace 3.0. Nuoret suunnittelijat esittelevät töitään Salone Satellite -alueella.
www.salonemilano.it
www.dezeen.com/tag/salone-del-mobile

Milanon suunnitteluviikko
9. – 14. Huhtikuuta, Milano, Italia
Samanaikaisesti Salone-messujen kanssa muotoilu valtaa myös muun Italian kaupungin, joten Milanon suunnitteluviikosta tulee kalenterin suurin vuotuinen kokoontuminen. Kaupunginlaajuinen tapahtuma, joka tunnetaan myös nimellä Fuorisalone, sisältää suunnittelupiirit Tortona, Brera ja 5 Vie. Säännöllisiä kohokohtia ovat muun muassa COS: n, Lee Broomin ja Design Academy Eindhovenin installaatiot ja Ventura Projektien näyttelyt.
www.fuorisalone.it
www.dezeen.com/tag/milan-design-week

saattaa

Suunnittelukuukausi Graz
10. toukokuuta - 9. kesäkuuta, Graz, Itävalta
Näyttelyitä ja työpajoja ilmestyy ympäri Grazia tälle kaupunginlaajuiselle festivaalille, joka tänä vuonna keskittyy ohjelmaansa naisiin ja muotoiluun.
www.designmonat.at

Brooklyn mallit
10. – 12. Toukokuuta, Brooklyn, USA
Shopable-näyttely nykyaikaisista huonekaluista, valaistuksesta, tekstiileistä ja tarvikkeista Brooklynissa toimivilta käsityöläisiltä, ​​suunnittelijoilta ja valmistajilta sekä kiinnostavia keskusteluja, luovia installaatioita ja käytännön työpajoja.
www.brooklyndesigns.nyc

NYCxDesign
10. – 22. Toukokuuta, New York, USA
Tämä festivaali esittelee kaikkien tieteenalojen suunnittelua kaikissa viidessä New Yorkin kaupunginosassa. Messut, vähittäiskauppamahdollisuudet ja joukko keskusteluja, installaatioita ja näyttelytilaisuuksia nimettyillä alueilla.
www.nycxdesign.com
www.dezeen.com/tag/nycxdesign

WantedDesign
16. – 20. Toukokuuta, Brooklyn; 18.-21. Toukokuuta, Manhattan, New York, USA
Osana NYCxDesignia, nämä sisartapahtumat esittelevät sekä paikallista että kansainvälistä muotoilua kahdessa paikassa, keskittyen tutkinnon suorittaneisiin ja syntyviin kykyihin.
www.wanteddesignnyc.com
www.dezeen.com/tag/wanted-design

Romanian muotoiluviikko
17. – 26. Toukokuuta, Bukarest, Romania
Muoti, grafiikka ja käsityösuunnittelu ovat kaikki esillä tässä romanialaisen luovuuden esittelyssä.
www.institute.ro/romanian-design-week
www.dezeen.com/tag/romanian-design

ICFF
19. – 22. Toukokuuta, New York, USA
Vuosittainen kansainvälinen nykyaikainen huonekalumessu järjestetään neljän päivän ajan Manhattanin Javits-keskuksessa samaan aikaan kuin NYCxDesign.
www.icff.com
www.dezeen.com/tag/international-contemporary-furniture-fair

Clerkenwell Design Week
21. – 23. Toukokuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Lontoon kaupunginosassa, jossa keskittyy eniten huonekalunäyttelytiloja sekä arkkitehtuuri- ja suunnittelusstudioita, järjestetään joka toinen toukokuu oma suunnitteluviikko.
www.clerkenwelldesignweek.com
www.dezeen.com/tag/clerkenwell-design-week

Habitat Expo
Päivämäärät TBC, México, Meksiko
Habitat Expo on arkkitehtuurin, sisustuksen ja muotoilunäyttely Mexico Cityssä, ja siinä on konferenssiohjelma Meksikon sisustusteollisuudesta.
www.habitatexpo.xporegistro.com

Fiskarsin kylätaiteen ja -biennaali
19. toukokuuta - 15. syyskuuta, Fiskars, Suomi
Fiskarsin kylätaiteen ja muotoilun biennaali avajaisissa yhdistää modernin taiteen ja muotoilun, ja se kiinnostaa päättäjiä paikallisen yhteisön kanssa.
www.fiskarsvillagebiennale.com

Image

kesäkuu

Atlantan muotoilufestivaali
1. – 9. Kesäkuuta, Atlanta, Yhdysvallat
Järjestäjä MA! Design is Human, festivaalin 13. painos Georgian pääkaupungissa Yhdysvalloissa sisältää sarjan arkkitehtuurikierroksia ja aktiviteetteja kaupungin ympäri, jolloin Atlantan kasvava muotoiluteollisuus saatetaan huomionvaloon.
www.atlantadesignfestival.net

Lontoon arkkitehtuurifestivaali
1. – 30. Kesäkuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Tämä kuukauden mittainen, koko kaupungin laajuinen arkkitehtuurin käytännön ja kokeilujuhla palaa vuonna 2019 teemalla Rajat. Kohokohtia ovat muun muassa Pricegoren ja Yinka Ilorin festivaalipaviljonki, joka yhdistää afrikkalaisen ja eurooppalaisen muotoilun.
www.londonfestivalofarchitecture.org
www.dezeen.com/tag/london-festival-of-architecture

Birminghamin muotoilufestivaali
6. – 8. Kesäkuuta, Birmingham, Iso-Britannia
Tämä kolmen päivän festivaali tuo sarjan työpajoja, keskusteluja, näyttelyitä, demonstraatioita ja näytöksiä, jotka on jaoteltu graafisiin, digitaalisiin ja tuotealueisiin, eri paikkakunnille ympäri kaupunkia.
www.birminghamdesignfestival.org.uk

AIA-arkkitehtuurikonferenssi
6. – 8. Kesäkuuta, Las Vegas, Yhdysvallat
Vuodeksi 2019 American Arkkitehtiinstituutin vuosittainen konferenssitapahtuma järjestetään Las Vegasin konferenssikeskuksessa. AIA väittää, että tapahtumapaikasta tulee "materiaalileikkikenttä".
www.conferenceonarchitecture.com
www.dezeen.com/tag/aia

uuskonservatiiviset
10. – 12. Kesäkuuta, Chicago, USA
NeoCon on Pohjois-Amerikan tärkein muotoilunäyttely ja konferenssi kaupallisille sisätiloille, mukaan lukien välitön aikataulu verkottumismahdollisuuksista, esitelmistä ja seminaareista.
www.neocon.com

Suunnittelu Miami / Basel
11. – 16. Kesäkuuta, Basel, Sveitsi
Design Miamin yhteistyökumppanitapahtuma järjestetään Messe Basel -messuhalleissa, ja se näyttää keräilymalleja ympäri maailmaa. Vuoden 2019 painos merkitsee ensimmäistä vuotta kuraattorijohtajana, kun Aric Chen korvaa nykyisen luovan upseerin Rodman Primackin.
www.basel2019.designmiami.com

Barcelona Design Week
12. – 19. Kesäkuuta, Barcelona, ​​Espanja
Katalonian pääkaupungissa järjestetään konferenssit, näyttelyt, liiketapaamiset ja verkostoitumisistunnot tätä viikon mittaista tapahtumaa varten.
www.barcelonadesignweek.com

Jerusalemin suunnitteluviikko
13.-20. Kesäkuuta, Jerusalem, Israel
Jerusalemin muotoiluviikon kahdeksas painos ehdottaa kattavaa pohdintaa idän moniarvoisista merkityksistä. Konferenssissa Hansen-talossa, suunnittelu-, media- ja teknologiakeskuksessa Jerusalemissa, 200 suunnittelijaa ja kuraattoria Israelista, Kiinasta, Japanista, Romaniasta, Taiwanista, Turkista, Intiasta ja Belgiasta esittelee yli 100 uutta ja jo olemassa olevaa hanketta.
www.jdw.co.il

LA Design -festivaali
20. - 23. kesäkuuta Los Angeles, USA
LA Design Festival palaa yhdeksänteen vuoteen. Tänä vuonna kohokohtia ovat julkisen suunnittelun installaatiot, design-illalliskerho, suunnittelumatkat, neljän päivän suunnittelukonfuusit, kansainväliset näyttelyt, AIA-ravintolasuunnittelupalkinnot ja paljon muuta. ROW DTLA: n ja INTRO / LA: n Design Block -juhlat myös palaavat.
ladesignfestival.org

San Franciscon muotoiluviikko
20. – 28. Kesäkuuta, San Francisco, USA
Ohjelma keskittyy futuristiseen muotoiluun ja keskittyy San Franciscon siteisiin sekä nykyaikaisiin suunnittelijoihin että teknologiayrityksiin. Tämän vuoden teemayhteisö tutkii, miten nämä kaksi voivat työskennellä yhdessä maailman tulevaisuuden pohtimiseksi. Avajaisillan alkaminen alkuperäisten teosten huutokaupalla.
www.sfdesignweek.org

Suunnittelu ihmiskunnan huippukokoukselle II: Suunnittelu siirtymän aikaan
21. kesäkuuta New York, New York
Tämän aloitteen tavoitteena on ohjata humanitaarista apua arvokkaampaan, osallistavampaan ja kestävämpään suuntaan yhdistämällä humanitaarisen avun, muotoilun, akateemisen ja yksityisen sektorin ammattilaisten asiantuntemus suunnitteludialogoiden ja työpajojen avulla.
www.fordham.edu/info/28119/design_for_humanity_summit

Arkkitehtuurifilmien festivaali Lontoossa
25.-27. Kesäkuuta
Tämä on Lontoon ensimmäinen elokuvafestivaali, jossa keskitytään arkkitehtuurin ja elokuvan suhteeseen niiden lukemattomiin muotoihin. Tapahtumaohjelman ja kansainvälisen elokuvakilpailun tarkoituksena on löytää ja edistää uusia kykyjä ja kutsua keskusteluun.
www.archfilmfest.uk

Uudet suunnittelijat
26. – 29. Kesäkuuta ja 3. – 6. Heinäkuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Tämä Lontoon näyttely esittelee yli 3000 lahjakkaan tutkinnon suorittaneen henkilöä kaikkialta Iso-Britanniasta. Osa I sisältää tekstiilit ja muodin, pukusuunnittelun sekä korut ja metallityöt. Osa II sisältää arkkitehtuurin, sisustuksen, huonekalujen ja tuotesuunnittelun sekä grafiikan, kuvituksen ja digitaalisen taiteen.
www.newdesigners.com
www.dezeen.com/tag/new-designers

heinäkuu

Kosovon arkkitehtuurifestivaali
1. heinäkuuta - 1. lokakuuta, Pristina, Kosovo
Kosovon arkkitehtuurifestivaali on alueen suurin vuotuinen arkkitehtuuri-, urbanismi- ja muotoilutapahtuma. Yli 40 yksittäistä tapahtumaa levisi heinä-, elo- ja syyskuussa. Tämän vuoden pääpuheenvuoroissa esiintyvät Jeffrey Shumaker, Odile Decq, Mohsen Mostafavi ja Dezeen-päätoimittaja Marcus Fairs.
www.kosovoarchitecture.com

Hei Woodin kansainvälinen kesäkoulu
15. – 21. Heinäkuuta, Csóromfölde, Unkari
Hello Wood järjestää 10-vuotispäivänään suosittua nuorten arkkitehtien kansainvälistä kesäkoulua edistämään "ajattelua tekemällä"-mentaliteettia. Carnival-teemalla toteutetut projektit käsittelevät yhteiskunnan kiireellisimpiä kysymyksiä ja miten arkkitehtuuri voi auttaa niiden ratkaisemisessa. Hello Woodin juhla on tilaisuus oppia ja tuoda yhteen parhaat nuoret kyvyt auttamaan menestyvää maailmanlaajuista arkkitehtuuriyhteisöä.
www.hellowoodfestival.com

AIFF
18. – 21. Heinäkuuta 2019, Melbourne, Australia
Australian ja Uuden-Seelannin huonekalut ovat esillä tässä vain kauppatapahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna Melbournen messukeskuksessa osana Decor + Designia. VIVID-palkinnot ovat tapahtuman aikana esitelty yö.
www.aiff.net.au

N'Golá-festivaali
26. heinäkuuta - 18. elokuuta, São Tomé e Príncipe
N'Golá -taiteiden, luovuuden, ympäristön ja utopioiden festivaali järjestetään kolmen viikon ajan São Tomé e Príncipessä. Afrikan nykytaiteen ja kulttuurifestivaalin aiheena on muoti, muotoilu, arkkitehtuuri, musiikki, gastronomia, tekniikka, käsityöt ja luonto.
www.ngolafestival.org

elokuu

São Paulon muotoilun viikonloppu
18. – 25. Elokuuta, São Paulo, Brasilia
São Paulo Design Weekend on juhla Latinalaisen Amerikan suunnittelusta, joka sisältää satoja riippumattomia tapahtumia messuilta cocktailjuhliin.
www.designweekend.com.br

Seattlen muotoilufestivaali
16. – 25. Elokuuta, Seattle, USA
Seattlen muotoilufestivaalilla järjestetään kaupunkikierroksia, näyttelyitä, ulkoasennuksia, aktiviteetteja, naapuruussuunnitteluindeksointia ja muuta elokuusta 16-25. Vuoden 2019 teemamme tutkii kuinka saavutamme tasapainon, jota tarvitaan maapallollemme, yhteisöillemme ja perheillemme.
designinpublic.org

Kansainvälinen suunnittelukonferenssi
21. – 23. Elokuuta, Chicago, USA
Kansainvälinen muotoilukonferenssi (IDC) on juhla suunnittelun monimuotoisuudesta, päällekkäisyydestä ja kiistattomasta voimasta. IDC kehottaa luovia kehittämään yhteisen vuoropuhelun, joka edistää yhteistyötä ja korostaa suunnittelun vaikutusta.
www.internationaldesignconference.com

Suunnittelubiennaali Zürich
28. elokuuta - 1. syyskuuta, Zürich, Sveitsi
Zürichin suunnittelubiennaali palaa elokuussa 2019 ja tarjoaa yleisölle mahdollisuuden tutustua muotoiluun monissa paikoissa ympäri kaupunkia.
www.designbiennalezurich.ch

Medellín Design Week
28. elokuuta - 1. syyskuuta Medellín, Kolumbia
Medellín Design Week on vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään Medellinin kaupungissa Kolumbiassa. Siinä tutkitaan muun muassa tuotesuunnittelua, teollisuussuunnittelua, graafista suunnittelua, audiovisuaalista suunnittelua, arkkitehtuuria, laajennettua todellisuutta ja paljon muuta.
www.medellindesignweek.com

syyskuu

Detroitin suunnittelukuukausi
1.-30. Syyskuuta, Detroit, USA
Detroitin suunnittelukuukauden yhdeksännen kerran julkaistaan ​​yli 55 tapahtumaa, jotka kokoavat suunnittelijoita, kuluttajia ja harrastajia juhlimaan Detroitin roolia kansallisena muotoilukeskuksena.
www.detroitmonthofdesign.com

Helsinki Design Week
5. – 15. Syyskuuta, Helsinki
Suomalaiselle festivaalille järjestettävässä tapahtumavalikoimassa on näyttelyitä, muotinäytöksiä, keskusteluja ja työpajoja sekä kasvavaa määrää satelliittitapahtumia. Uusi lasten suunnitteluviikko luo mahdollisuuksia myös nuorimmille muotoilun ystäville.
www.helsinkidesignweek.com
www.dezeen.com/tag/helsinki-design-week

Pariisin muotoiluviikko
6. – 15. Syyskuuta, Pariisi, Ranska
Pariisin muotoiluviikkoon sisältyy vuoden 2019 toinen erä Maison & Objet -messuilla, avoimet studiot ja design-näyttelyt kaupungin keskustassa. Opiskelijoiden, valmistuneiden ja tulevien suunnittelijoiden työtä.
www.maison-objet.com/en/paris-design-week
www.dezeen.com/tag/maison-objet

Soulin arkkitehtuurin ja urbanismin biennaali
6. syyskuuta - 10. marraskuuta, Soul, Etelä-Korea
Vuoden 2017 avajaistilaisuuden onnistumisen jälkeen Soulin arkkitehtuuribiennaali palaa vuonna 2019 teemalla Kollektiivinen kaupunki.
www.seoulbiennale.org
www.dezeen.com/tag/seoul-architecture-biennale

Huonekalut Kiina
9. – 12. Syyskuuta, Shanghai, Kiina
Kiinan kansainvälinen huonekalunäyttely palaa Shanghaihin esitelläkseen erilaisia ​​nykyaikaisia ​​ja perinteisiä malleja.
www.furniture-china.cn

Tallinnan arkkitehtuuribiennaali
11. syyskuuta - 3. marraskuuta 2019, Tallinna, Viro
Alueensa suurin arkkitehtuuritapahtuma, Tallinnan arkkitehtuuribiennaali palaa viidentenä vuonna syyskuussa. Teema Beauty Matters, lontoolainen kuraattori Yael Reisner käyttää tapahtumaa tutkimaan digitaalikauden arkkitehtonisen kauneuden käsitettä.
www.tab.ee

Kansainvälinen autonäyttely Frankfurtissa
12. – 22. Syyskuuta, Frankfurt, Saksa
Maailman suurin autonäyttely järjestetään Frankfurtissa tänä vuonna, ja siinä esitellään uusia konsepteja ja tuotteita maailman suurimmista autoyhtiöistä.
www.iaa.de
www.dezeen.com/tag/frankfurt-motor-show

Lontoon muotoilufestivaali
14. – 22. Syyskuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Kaikkialla pääkaupungissa järjestettävässä London Design Festival -sarjassa on sarja näyttelysarjoja, mukaan lukien London Design Fair, 100% Design ja designjunction.
www.londondesignfestival.com
www.dezeen.com/tag/london-design-festival

INDEKSI
17.-19. Syyskuuta, Dubai, UAE
Vuonna 1990 perustettu INDEX on Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan suurin kokous yhteisölle. Osana Lähi-idän muotoilu- ja vieraanvaraisuusviikkoa (MEDHW), joka on kaiken muotoilun ja vieraanvaraisuuden suurin juhla, INDEX isännöi yli 1 000 kansainvälistä ja paikallista yritystä, muuttamalla Dubai World Trade Centerin luovaksi leikkipaikkana alueen suunnittelulle ja sopivuudelle. pois yhteisöstä.
www.indexexhibition.com

Feria Habitat Valencia
17. – 20. Syyskuuta, Valencia, Espanja
Kotitalouksien sisustus- ja sisustusmessut isännöivät 600 näytteilleasettajaa, joka keskittyy Espanjassa valmistettuihin tuotteisiin.
www.feriahabitatvalencia.com

Hätätilanteen huippukokouksen arkkitehtuuri
19. syyskuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Dezeen on mediakumppani tälle huippukokoukselle, joka kokoaa suunnittelijat, aktivistit ja kansalaiset pohtimaan eteenpäin kulkevaa tietä ilmasto-hätätilanteessa. Puhujia ovat Extinction Rebellion, Maria Smith ja Steve Tompkins arkkitehtitoimisto Haworth Tompkinsilta.
www.architecturefoundation.org.uk

Porton suunnittelubiennaali
19. syyskuuta - 8. joulukuuta, Porto ja Matosinhos, Portugali
Alkuvaiheessa pidettävässä Porton muotoilubiennaalissa pyritään analysoimaan muotoilun nykyistä kurinalaista kokoonpanoa ja ehdottamaan laajaa pohdintaa esiintyvistä muutoksista, jotka määrittelevät uuden vuosituhannen ja suunnittelun roolin muutoksen puitteissa. Laaja näyttely-, luento-, työpaja- ja esittelyohjelma järjestetään useissa paikoissa Porton ja Matosinhosin kaupungeissa.
www.portodesignbiennale.pt

Designyatra 2019
19.-21. Syyskuuta, Goa, Intia
Intian suurin suunnittelukonferenssi vetää tunnettuja kansainvälisiä suunnittelijoita ja tulokkaita esittelemään maailmanlaajuisen suunnittelun parhaat puolet. Nyt 14. julkaisussaan Kyoorius Designyatra keskittyy innovaatioihin, inspiraatioon ja huippuosaamiseen.
www.designyatra.com

Chicagon arkkitehtuuribiennaali
19. syyskuuta - 5. tammikuuta 2020, Chicago, USA
Yesomi Umolu kuratoi Chicagon arkkitehtuuribiennaalin kolmannen version, joka perustettiin perustamaan kaupunki arkkitehtonisen tiedon keskukseksi. Arkkitehdit, taiteilijat ja suunnittelijat Yhdysvalloista ja ulkomailta kutsutaan esittämään töitään.
www.chicagoarchitecturebiennial.org
www.dezeen.com/tag/chicago-architecture-biennial

Biodesign täällä nyt
19.-21. Syyskuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Näyttely esittelee 35 nousevaa kansainvälistä suunnittelijaa ja start-up-yritystä huipputeknisillä ideoilla, jotka muotoilevat tulevaisuutemme. Projektit, jotka rikkovat rajat biologian, suunnittelun ja tekniikan välillä. Kestävästä pölytyksestä kasvaneeseen muotiin ja henkilökohtaisiin lääkkeisiin.
www.opencell.bio/ldf

Designjunction
19.-22. Syyskuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Esittelemällä maailman johtavia suunnittelijoita ja läpimurtoja, jotka muotoilevat muotoilua tänään, designjunction yhdistää uusimmat ja eniten ajattelevat huonekalu-, valaistus- ja lisävarustemallit.
www.thedesignjunction.co.uk

Pekingin suunnitteluviikko
23. – 30. Syyskuuta, Peking, Kiina
Pekingin hutongiin, teollisuusvarastoihin ja taiteilijayhteisöihin luodaan näyttelyitä ja installaatioita tälle suunnitteluviikolle .
www.bjdw.org
www.dezeen.com/tag/beijing-design-week

Bienal de Arquitectura Latinoamericana
24. – 27. Syyskuuta, Pamplona, ​​Espanja
Latinalaisen Amerikan arkkitehtuuribiennaali (BAL) palaa kuudennen kerransaan keskustelualustaksi Espanjan kehittyville ammattilaisille. Kuten aiemmatkin lehdet, myös biennaalilla on isäntämaa - tänä vuonna on Uruguay.
www.as20.org/bal

IDS Vancouver
26.-29. Syyskuuta, Vancouver, Kanada
Sisustussuunnittelu on Pohjois-Amerikan länsiosan suurin uusien tuotteiden ja huonekalujen, suunnittelijoiden ja avantgarde-konseptien esittely Pohjois-Amerikasta ja muualta. Messu on nyt saavuttanut 15-vuotisen toimintaansa, ja se on kasvanut kattamaan monipuoliset ohjelmat ja työpajat nuorille, muotoilukaupalle ja yleisölle.
idsvancouver.com

Oslon arkkitehtuuritriennaali
26. syyskuuta - 24. marraskuuta, Oslo, Norja
Degrowth on teema Oslon arkkitehtitriennaalille 2019, jonka kuratoivat Maria Smith ja Matthew Dalziel Interrobangista, sekä Dezeenin kolumnisti Phineas Harper. Siinä tutkitaan vaihtoehtoja arkkitehtuurille yhteiskunnassa, jolla on lisääntyviä inhimillisiä vaikutuksia.
www. oslotriennale.no/

XII Bienal Internacional de Arquitetura de São Paulo
Päivämäärät TBC, São Paulo, Brasilia
Todo Dia tai jokapäiväinen teema on tämän biennaalin teema, jonka kuratoivat arkkitehdit Ciro Miguel, Vanessa Grossman ja Charlotte Malterre-Barthes. Niiden tavoitteena on tuoda esiin, kuinka siirtyminen kohti tavallista tulee näkymään tulevaisuuden arkkitehtuurikäytännössä.
www.iabsp.org.br/bia

Wienin suunnitteluviikko
27. syyskuuta - 6. lokakuuta Wien, Itävalta
Ohjaaja Lilli Holleinin valvomassa Itävallan suurimmassa kuratoidussa muotoilufestivaalissa on erilaisia ​​näyttelyitä ja paikkakohtaisia ​​installaatioita. Kohokohdat sisältävät Passionswege-projektin, jossa nykyaikaiset suunnittelijat yhdistyvät perinteisten Wienin valmistajien kanssa. Joka vuosi tapahtuma tarjoaa myös kuvan toisen Euroopan maan luovasta työstä. Suomen tulee olla vierasmaa vuodelle 2019.
www.viennadesignweek.at
www.dezeen.com/tag/vienna-design-week

Modesto -arkkitehtuuri- ja muotoiluviikko
Päivämäärät TBC, Modesto, USA
Tämä tapahtuma tunnetaan myös nimellä MAD-viikko. Tämä tapahtuma tarjoaa opastettuja ja itseohjattuja retkiä modernista arkkitehtuurista ja näyttelyistä Kalifornian kaupungissa.
www.madweek.org

Image

lokakuu

Trienal de Arquitectura de Lisboa
3. lokakuuta – 2. joulukuuta, Lissabon, Portugali
Lissabonin arkkitehtuuritriennaali juhlii viidettä painostaan, jonka syy on Poetics of Reason. Viidessä keskeisessä temaattisessa näyttelyssä keskustellaan vaihtoehtoisista arkkitehtuurin ja rationaalisuuden näkökulmista.
www.trienaldelisboa.com

Varsovan koti
3.-6. Lokakuuta, Varsova, Puola
Warsaw Home on neljän päivän sisustussuunnittelumessut Varsovassa. Kolmen toimintavuoden aikana siitä on tullut suurin tällainen tapahtuma Keski- ja Itä-Euroopassa.
warsawhome.eu

Amman Design Week
4.-12. Lokakuuta, Amman, Jordania
Tämä syventävä kokemus Lähi-idän muotoilukulttuurista on palannut kolmannen kerran, aiheena Mahdollisuudet. Suuri kuratoitujen näyttelyiden, installaatioiden, työpajojen, esitysten ja keskustelujen ohjelma, joka järjestetään ympäri kaupunkia, mahdollisuus lupaa olla kuvitteellisen, epätäydellisen ja ratkaisemattoman juhla.
ammandesignweek.com

Hyderabadin suunnitteluviikko
9.-13. Lokakuuta 2019, Hyderabad, Intia
Suunnittelun humanisoimiseksi -teemana Hyderabadin kaupunginlaajuinen muotoilufestivaali kokoaa johtavat ammattilaiset tutkimaan heidän rooliaan ongelmanratkaisijoina ja muutoksentekijöinä ja esittämään parhaat mahdollisuudet ihmiskeskeisissä suunnitteluinnovaatioissa.
hyderabaddesignweek.com

Dezeen-päivä
30. lokakuuta Lontoossa, Iso-Britannia
Dezeenin järjestämä kansainvälinen arkkitehtuuri-, sisustus- ja muotoilukonferenssi. Sen tavoitteena on asettaa asialista globaalille suunnittelijayhteisölle käsittelemällä keskeisiä aiheita ja tuomalla esiin uusia kykyjä ympäri maailmaa. Dezeen Day on suunniteltu vetoamaan kaikkiin Dezeen-lukijoihin, Dezeen Awards -palkinnon saajiin ja kaikkiin, jotka kiinnostavat nykyaikaista arkkitehtuuria ja muotoilua.
dezeenday.com

Berliinin muotoiluviikko
10. – 17. Lokakuuta, Berliini, Saksa
Berlin Design Week näyttää Bauhaus-aikakauden vaikutukset nykyaikaiseen muotoiluun. Se herättää nykyisen yhteisymmärryksen yksittäisissä näyttelyissä, puhemuodoissa, paneeleissa, työpajoissa ja muissa.
www.berlindesignweek.com

XVII kansainvälisen arkkitehtuuribiennaali
15. – 26. Lokakuuta, Buenos Aires, Argentiina
Tapahtumassa Buenos Aires muuttuu "risteävien kulttuuridialogoiden" tilaksi luentosarjojen, näyttelyiden ja keskustelujen avulla. Tänä vuonna puhujana ovat Bjarke Ingels ja Flores & Prats.
www.labienalarq.com

Tietoisten kaupunkien festivaali 2019
15. – 19. Lokakuuta, New York, USA
Vuoden 2019 tietoisten kaupunkien festivaalin tehtävänä on tarjota viiden päivän oppimisympäristö tutkimaan, kuinka tieteelliseen suunnitteluun voidaan luoda terveellisempi ja osallistavampi kaupunki. Jokainen festivaalin päivä käsittelee yhteiskunnan edessä olevia kiireellisiä aiheita, jotka on ryhmitelty neljään teemaan: Kestävyys, Perheet, Ikääntyminen ja Mielenterveys.
theccd.org

Älykkään työtilan suunnittelunäyttely
17. – 18. Lokakuuta, Amsterdam, Alankomaat
Keväällä pidetyn Berliinin tapahtuman jälkeen Amsterdamin suunnittelukokouksessa tarkastellaan toimistosuunnittelun aiheita puhujien kanssa ympäri maailmaa.
www.fleming.events/smart-workspace-design-expo

Suunnittelu Tokioon
18. – 27. Lokakuuta Tokiossa, Japanissa
Kolmas suunnittelija järjestää näyttelyitä ja keskusteluja Tokion yli, tavoitteena elvyttää kaupungin luovaa näkymää. Tämän vuoden teema on Tunteet.
www.designart.jp
www.dezeen.com/tag/designart-tokyo

Hollannin muotoiluviikko
19. – 27. Lokakuuta, Eindhoven, Alankomaat
Nuoret ja tulevat suunnittelijat Alankomaista ja muualta edustavat konseptista ja kokeellista muotoilua ympäri kaupunkia tämän yrityksen suosikiksi suunnitteluneuvon aikataulussa.
www.ddw.nl
www.dezeen.com/tag/dutch-design-week

Image

marraskuu

Suunnittelu Canberran festivaali
Marraskuu, Canberra, Australia
Design Canberra Festival on juhla kaikesta suunnittelusta. Marraskuun aikana yli 200 tapahtumaa, näyttelyä, keskustelua, kiertueita, aktivointia, markkinoita, yhteistyötä, taiteilija-studioita ja avoimia koteja muuttaa Australian pääkaupungista uuden foorumin, joka tarjoaa parhaan suunnittelun.
designcanberrafestival.com.au

Austin Design Week
4.-9. Marraskuuta, Austin, USA
Austin Design Week järjestää neljännen vuosittaisen tapahtumasarjansa paikallisille yhteisöille. Tämän vuoden teema, Tee avaruus, keskittyy esteiden poistamiseen, jotta asetetaan olosuhteet kaikille työlle, elämiselle ja menestymiselle.
austindesignweek.org

Belfastin suunnitteluviikko
4.-10. Marraskuuta, Belfast, Iso-Britannia
Belfast Design Week on vuotuinen muotoilufestivaali Pohjois-Irlannissa. Se järjestetään viidennen vuoden ajan 4. – 10. Marraskuuta 2019 Belfastin ulkopuolella. Se tarjoaa keskusteluja, työpajoja, retkiä, näyttelyitä, ponnahdusikkunoita ja paljon muuta, ja sen kuratoivat paikalliset suunnittelijat ja muotoilun harrastajat. Suunnitellut suunnittelualueet vaihtelevat digitaalisesta ja UX: stä grafiikkaan, tuotteeseen ja arkkitehtuuriin.
www.belfastdesignweek.com

Nashville Design Week
4.-8. Marraskuuta Nashville, USA
Nashville Design Week -yrityksen tavoitteena on tuoda muotoilualan ammattilaiset ja yleisö yhteen näyttelyiden, keskustelujen, kiertueiden, työpajojen ja installaatioiden sarjoissa, jotka esittelevät Nashvillen suunnittelutaitoja ja kouluttavat yleisöä kaikkien muotoilutaitojen roolista elämän parantamisessa.
nashvilledesignweek.org

Sharjahin arkkitehtuuritriennaali
9. marraskuuta - 8. helmikuuta
Arabiemiirikunnissa käynnistyvä uusi arkkitehtuuritriennaali pyrkii näyttämään aivan uusia näkökulmia Lähi-itään. Ensimmäinen kuraattori Adrian Lahoud on koonnut kolmen kuukauden tapahtumia tulevien sukupolvien oikeuksista.
www.sharjaharchitecture.org

Dubai Design Week
11. – 16. Marraskuuta, Dubai, UAE
Kansainväliset suunnittelijat esittelevät huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja tekniikkaa Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan markkinoille tällä messuilla, jotka sijaitsevat Dubain suunnittelualueella. Viime vuoden kohokohtia olivat muun muassa Kuwaitin suunnittelijoiden kolmion autiotuolit.
www.dubaidesignweek.ae
www.dezeen.com/tag/dubai-design-week

Image

joulukuu

Suunnittele Miami
2. – 8. Joulukuuta, Miami, USA
Design Miami kokoaa galleristit, suunnittelijat, kuraattorit ja kriitikot ympäri maailmaa juhlimaan ja mainostamaan keräilytavaroita. Show palkitsee myös Design Visionary -palkinnon.
www.designmiami.com
www.dezeen.com/tag/design-miami

ICFF Etelä-Florida
3. – 5. Joulukuuta, Fort Lauderdale, USA
New Yorkin kansainvälisen nykyaikaisten huonekalumessujen eteläinen Florida-painos järjestetään Fort Lauderdale -konferenssikeskuksessa. Luxe Interiors + Design- ja HD-paviljongit sisältävät suosittuja tuotemerkkejä / malleja ja ylellisyyttä vähittäiskaupassa.
www.icff.com/florida

Maailman arkkitehtuurifestivaali
4. – 6. Joulukuuta, Amsterdam, Alankomaat
Tämä kolmen päivän konferenssitapahtuma keskittyy palkintojen ympärille, joista päätetään avoimen kriittisarjan seurauksena. Tapahtuma päättyy gaalaillallisella, jossa palkitaan vuoden haluttu World Building of the Year -palkinto.
www.worldarchitecturefestival.com
www.dezeen.com/tag/world-architecture-festival