Anonim
Image AI: Enemmän kuin ihminen -näyttely Lontoon Barbican Centerissä 10 eniten arkkitehtuurin ja suunnittelun näyttelyä: kevät 2019

Jatkamme neljännesvuosittaisia ​​oppaitamme parhaimpiin arkkitehtuuri- ja muotoilunäyttelyihin ympäri maailmaa valitsemalla 10 parasta vierailulle. Tutustu huhtikuussa, toukokuussa ja kesäkuussa tapahtuviin teollisuuden tapahtumiin, kuten Milanon suunnitteluviikkoon, tutustumalla kattavaan kuukausittain -oppaaseemme.

Image

Naisten suunnittelu
NGV International, 180 St Kilda Road, Melbourne, VIC 3006
28. syyskuuta 2018 - 28. syyskuuta 2019

Näyttelyssä on mukana seuraavia kykyjä, kuten Zaha Hadid ja Neri Oxman, ja siinä tarkastellaan nykyaikaisten naissuunnittelijoiden roolia koruista ja tuotesuunnittelusta arkkitehtuuriin ja digitaalisiin teoksiin.

Image

Ihanteellinen koti: Taide ja muotoilu
Powerhouse Museum, 500 Harris St, Ultimo, NSW 2007
3. marraskuuta 2018 - 19. toukokuuta 2019

Ideal Home tutkii kotimaista arkkitehtuuria, muotoilua ja tekniikkaa Australiassa viimeisen 100 vuoden aikana keskittyen erityisesti kotona esiintyviin aiheisiin, kuten perheväkivaltaan, asunnottomuuteen ja kohtuuhintaiseen asumiseen.

Image

Broken Nature: Suunnittelu vie ihmisen selviytymiseen
La Triennale de Milano, 6 Viale Emilio Alemagna, 20121 Milano
1. maaliskuuta - 1. syyskuuta 2019

Muun muassa Kelly Jazvacin ja Formafantasman hankkeissa Broken Nature keskittyy ihmisten ja luonnon väliseen suhteeseen painottaen erityisesti antroposeenikautta - ehdotettua uutta geologista aikakautta, jossa ihmisen vaikutukset ovat hallitseva voima maan geologiassa.

Image

Uusi järjestys: Taide ja tekniikka 2000-luvulla
Nykytaiteen museo, 11 West 53 Street, 10019 New York
17. maaliskuuta - 15. kesäkuuta 2019

Näyttelyssä tarkastellaan tekniikan ja nykytaiteen suhdetta elävien digitaalisten simulaatioiden ja suurten installaatioiden sarjan kautta viimeisen 20 vuoden ajalta.

Image

Balkrishna Doshi: Arkkitehtuuri ihmisille
Vitra Design Museum, 2 Charles-Eames-Strasse, D-79576 Weil am Rhein
30. maaliskuuta - 8. syyskuuta 2019

Vitran muotoilumuseossa järjestettävä näyttely esittelee Pritzker-palkinnon voittaneen arkkitehdin Balkrishna Doshin kansainvälisen näkemyksen. Hänen työnsä ensimmäisen retrospektiivin Aasian ulkopuolella tavoitteena on avata Doshin teos ja nykyaikaisen intialaisen arkkitehtuurin laajempi konteksti maailmalle.

Gunilla Palmstierna-Weiss
Moderna Museet, 7 Slupskjulsvägen, 111 49 Tukholma
30. maaliskuuta - 29. syyskuuta 2019

Ruotsin lavasuunnittelija ja kuvataiteilija Gunilla Palmstierna-Weiss esittelee näyttelyssä vuosina 1964–144 tehtyjen malli- ja luonnosvalikoimien kautta. Palmstierna-Weissin vaikuttivat symbolinen merkitys De Stijl -liikkeestä ja Bauhausista. värin toiminta.

Mary Quant
V&A, Cromwell Road, Lontoo, SW7 2RL
6. huhtikuuta 2019 - 16. helmikuuta 2020

Näyttely sisältää yli 200 vaatetta, ja se paljastaa kuinka Mary Quant käynnisti muotivallankumouksen Ison-Britannian vaatemarkkinoilla 1960-luvulla ja esittelee aiemmin näkymättömiä kappaleita henkilökohtaisesta arkistostaan.

Image

AI: Enemmän kuin inhimillistä
Barbican Center, Silk Street, Lontoo, EC2Y 8DS
16. toukokuuta - 26. elokuuta 2019

MIT: n ja Neri Oxmanin tutkimusprojekteilla sekä taiteilijoiden installaatioilla, kuten Massive Attack, teamLab ja Es Devlin, tämä interaktiivinen näyttely tutkii tekoälyn luovaa ja tieteellistä kehitystä.

Image

Ihmisluonto
Red Dot Design Museum, 11 Marina Boulevard, Singapore 018940
27. helmikuuta - 20. syyskuuta 2019

Ihmisluonto tutkii robottien roolia yhteiskunnassa sekä aiheeseen liittyviä etiikan ja autonomian ongelmia. Näyttelyssä esitellään laaja valikoima ihmisten elämän parantamiseksi rakennettua tekniikkaa, kuten droonit, älykäs muoti ja Sonyn Aibo-koira.

Image