Anonim
Image "Dezeen Awards -palkinto saa paljon myönteisiä kommentteja toimiston vierailijoilta"

Kuinka näyttäisit pokaalin, jos voittaisit Dezeen-palkinnon? Pyysimme joitain vuoden 2018 voittajaista jakamaan "hyllynsä".

Palkinnot on suunnitellut hollantilainen suunnittelustudio Atelier NL, ja ne on käsin tehty savista perinteisiä tiilitekniikoita käyttämällä. Jokainen pokaali tuli puiseen esityslaatikkoon, ja voittajat saivat myös painetun todistuksen.

Tänä vuonna 39 palkintoa menee Dezeen Awards 2019 -voittajalle luokissa, jotka kattavat arkkitehtuurin, sisustuksen ja suunnittelun.

Liity nyt ja ala suunnitella mihin voit sijoittaa pokaalin, jos voitat!

Image

"Perinteinen japanilainen arkkitehtoninen tyyli"

Yagyug Dougutenin Fumitaka Suzuki, joka voitti vuoden vähittäismyynnin Dezeen Awards 2018 -tapahtumassa, näyttää pokaalinsa alkovissa kotonaan Narassa, Japanissa.

"Tämä on perinteinen japanilainen arkkitehtoninen tyyli", sanoi Suzuki. "Tokonoma tai korotettu alkovi, joka on yhden tatamin maton kokoinen, löytyy japanilaistyylisen olohuoneen takaosasta, jossa on tatamilattia."

Tokonoomeja käytetään esteettisesti korostavien esineiden, kuten kukien, roikkuuvien rullien ja Dezeen Awards -palkintojen, esittelyyn.

Image

"Esillä arvostettujen harrasteidemme keskuudessa"

John Wardle Architects esittelee pokaalinsa vastaanotossa, jossa kävijät kommentoivat usein sen silmiinpistävää muotoilua.

"Pokaalimme on esillä arvostettujen harrasteidemme joukossa, jotka sisältävät mielenkiintoisia materiaaleja, prototyyppejä, malleja ja palkintoja", kertoi John Wardle. "Se on siellä, koska olemme innoissamme siitä, että meidät valittiin vuoden talon sisustuksen voittajaksi."

"Olemme myös suuria fyysisen suunnittelun faneja", hän lisäsi. "Tiili on jotain, josta olemme suuria faneja. Muutamia palkintopalkintoja kannattaa näyttää, mutta tämä on aivan erityinen."

"Pokaali saa paljon myönteisiä kommentteja toimiston vierailijoilta. Tulokset ovat tuntuvia pitkällä tähtäimellä, ja Dezeen-palkinto on huomattava arkkitehtuurin ja sisustuksen kunniamerkeissä. Avajaisten palkintokauden voittajalla on myös kätkö!"

Image

"Palvelee suurta motivaatiota"

Vuoden muotoilun voittaja Petit Pli esittelee pokaalinsa Lontoon studiossa, mutta perustaja Ryan Mario Yasin pitää esityslaatikon kotona.

"Rakastamme, että Dezeen Award -palkinnossa on kaksi osaa", sanoi Yasin. "Pidämme palkinnon London Fields -studiossa, jossa se istuu edessä ja keskellä palkintohyllyllämme ja toimii hieno muistutus kaikesta, mitä Petit Pli -tiimi on saavuttanut vuodesta 2017.

Hän lisäsi: "Se toimii hyvänä motivaattorina aina, kun kohtaamme haasteita."

Puinen esityslaatikko "asuu kanssani kotona", Yasin sanoi. "Nähdessään sen ennen kuin aloitan päivä ja lopetan illan työn päättymisen jälkeen, ja se auttaa ylläpitämään ajamistaan ​​ja vauhtia."

Image

"Voittaa Dezeen-palkinto on hienoa"

Sisustussuunnittelija Casson Mann on voittanut kymmeniä palkintoja vuosien varrella, mutta se on löytänyt tilaa palkintojen seinältä kahdelle Dezeen-palkinnolle, jotka on voitettu vuoden sisustusprojektille ja vuoden kansalais- ja kulttuuriin.

"Vaikka palkintoseinämme näyttää tippuvan tavaroihin, siellä istuu vielä 20 vuotta vaivaa", sanoi Roger Mann. "Se, että voimme voittaa Dezeen-palkinnon, on hienoa, ja voittaa kaksi ensimmäisen vuoden aikana on loistava."

Image

"Pidämme Dezeen-palkintoa oikeassa keskustassa"

Vuoden kansalais- ja kulttuuritalon voitaneen Chiangmai Life -arkkitehdit ovat antaneet palkinnolleen erityisen paikan palkintohyllyllään. Kuten palkinnon saanut rakennus, hylly on tehty bambua.

"Meillä on tarkoituksella valmistettu bambusta tehty palkintoesitys ja pidämme Dezeen-palkintoa keskellä sitä, sen ytimessä", sanoi Markus Roselieb. "Näyttö on pääsisäänkäynnissä, josta kaikki kävijät kulkevat."

Image

"Minulla oli sankareideni allekirjoittamaan pokaalilaatikkoni"

Daan Roosegaarde / Studio Roosegaarde voitti kaksi palkintoa, ja hän pitää niitä hyllyllä toimistossaan. Palkintojenjakotilaisuudessa Roosegaarde pyysi osallistujia allekirjoittamaan pokaalilaatikonsa muuttamalla sen illan erikoismuistoksi.

"Kun olin siellä seremoniassa, se oli minulle todella jännittävä", kertoi Roosegaarde, joka voitti vuoden suunnitteluprojektin ja vuoden valaistuksen.

"Kaikki sankarini olivat samassa huoneessa", hän sanoi. "Ihmiset, kuten Thomas Heatherwick ja Tom Dixon, ja se oli todella kuin, vau! Oli todella hauskaa tietää, että he ovat myös erittäin lähestyttäviä ja nauttivat työstä. Pyysin heitä kaikkia allekirjoittamaan pokaalin!"

Image

"Se on ylpeä paikasta toimistohuoneessamme"