Anonim
Image

Falken Reynolds ottaa vihjeet iglosta Vancouverin parven kunnostamiseen

Kanadalaisen Falken Reynoldsin suunnitteleman kunnostetun Vancouver-asunnon ominaisuuksiin kuuluu piilotettu makuuparvi ja kaapilla vuorattu täysin valkoinen käytävä.

Igloo Loft -niminen hanke sijaitsee kaupungin historiallisessa Gastownin kaupunginosassa.

Paikallisen Falken Reynolds -studion päämiehille - Chad Falkenberg ja Kelly Reynolds - suunniteltu aiemmin ollut 580 neliömetrin (54 neliömetrin) asunto oli täysin avoin ja siinä oli vain ovi kylpyhuoneeseen. Keittiössä oli iso laipio ja yläkaappi, jolloin tila oli ahdas.

Suunnittelutiimi pyrki luomaan minimalistisen estetiikan, pääosin piilottamalla asiakkaan omaisuuden.

"Yksi ensimmäisistä minimalistisen sisustuksen säännöistä on kuormien luominen", Chad Falkenberg kertoi projektikuvauksessa.

Image

Inspiraationa joukkue kääntyi igloon - koteloon, jossa on pakattu sisäänkäynnin eteinen, joka yhdistetään yksinkertaiseen, avoimeen kammioon. Yritys jäljitteli löysästi tätä kokoonpanoa luomalla pitkä käytävä, joka johtaa huoneiston pääasialliseen oleskelutilaan.

Image

Eteinen on vuorattu valkoisilla, litteillä ovilla, jotka aukeavat paljastamaan pesukoneen ja kuivaimen, kuivauskaapin, jääkaapin, ruokakomero ja kaksi viiden jalkan korkeutta (1, 5 metriä) kaapia. Varastoinnin lisäksi käytävä herättää tunteen "menemästä lämpimään suojattuun tilaan" Kelly Reynoldsin mukaan.

Image

Eteisen yläpuolelle joukkue loi makuuparven, joka on piilotettu näkymästä. Kulman takana on ovi, joka avautuu pääsemään parvella. Suorat askelmat johtavat matalakattoiseen makuutilaan, johon mahtuu parivuode, hyllyt ja yöpöytä.

"Japanilaisen inspiroiman parvisängyn korotettu ennen kaikkea säilytystila tarjoaa yksityisyyden nukkumista varten", studio sanoi.

Suunnittelijat jatkoivat tiukkaa ilmettä keittiössä. Asettamalla laitteita ja ruokavarastoja käytävälle, joukkue pystyi luomaan avoimemman ja ilmavamman keittoalueen.

Yksityiskohdat, kuten integroidut vedot, mattalevyt ja seinälle asennettu hana "vähentävät keittiön kokoa ja tekevät siitä visuaalisesti haalistuvan taustalle".

Keittiön vieressä on ruokailutila, jonka on tarkoitus toimia keskipisteenä asunnossa. Kuuden paikkaisen ruokapöydän päällä on ripustettu Bocci 28.7 -kattokruunu, joka koostuu puhalletuista lasipalloista, jotka "luovat dramaattisia liikkeitä ja tarjoavat lämpimän hehkun".

Keitto- ja ruokailutilan ulkopuolella on olohuone, jossa minimalistinen lähestymistapa antaa tapaa kodikkaamman ilmapiirin.

Image

Yhden seinän vuori on matalaan asennettu, USM Haller -moduuliyksikkö, johon mahtuu televisio ja henkilökohtaiset esineet. Vastakkaisella seinällä korkea hyllyjärjestelmä on täynnä kirjoja ja rehevää huonekasvia.

Olohuoneessa on harmaa sohva, nahkaiset ottomaanit ja useita sivupöytiä. Seinällä ripustetaan nykytaidetta, mukaan lukien kehystetty valokuva vuohen vuodesta sohvan yläpuolella.