Anonim
Image

Suunnitteluministeriö valmistaa futuristisen urheilukaupan Singaporen lentokentälle

Arkkitehtuuri- ja sisustusyritys Suunnitteluministeriö on saanut päätökseen kiehtovan huipputehokkaan Durasport-myymälän Singaporen äskettäin valmistuneella Jewel Changin lentokentällä.

Kauppa on suunniteltu muistuttamaan futuristista tutkimus- ja kehityslaboratorioympäristöä, ja se on räätälöity urheilun harrastajille, jotka haluavat kokeilla urheiluvaatteita ja -varusteita simuloiduissa ympäristöissä ennen niiden ostamista.

Image

Singaporen studioministeriö Design kutsuttiin luomaan sisusta ja grafiikkaa Safdie Architectsin suunnittelemalle Jewel Changin lentokentällä sijaitsevalle urheilukaupalle.

Durasport-niminen kauppa on suunniteltu houkuttelemaan erittäin suorituskykyisiä urheilijoita ja urheilun harrastajia, mikä arkkitehtien mukaan on "kasvava, mutta suhteellisen käyttämätön markkinasegmentti".

Image

"Durasport on toinen myymälä, jonka olemme suunnitelleet asiakkaallemme Durasafelle", studio selitti.

"Kysyimme seuraavaa kysymystä:" Kuinka voimme tehdä tiili- ja laastiurheilukaupan merkitykselliseksi 2000-luvulla? ""

Image

Hyväksymällä kolmivaiheisen vähittäiskaupan strategian myymäläkokemusta varten - kiihdytä, upota ja vakuuta - myymälässä on neljä käytännöllistä kokeellista vyöhykettä.

Nämä alueet mahdollistavat pyöräilijöiden, hiihtäjien, kiipeilijöiden ja triathletes-pelaajien näytteillä ja testata korkean suorituskyvyn urheiluvaatteita ja -varusteita ennen niiden ostamista. Viiden simulaattorin avulla niitä voi käyttää.

Näitä ovat hiihtosimulaattori, pyörivällä pinnalla oleva kiipeilyseinä, taikapeili, jonka avulla asiakkaat voivat kokeilla käytännössä hiihtovaatteita, uimapenkki märkäpukujen joustavuuden testaamiseksi, ja pyöräilyvalmentajien rullat, jotka voivat simuloida erilaisia ​​kaltevuuskaltevuuksia ja pyöräilykokemuksia.

Image

Kaupan ensisijaisena tilamateriaalina suunnittelijat päättivät käyttää korkealaatuista ruostumatonta terästä, jota on käytetty myymälän, seinäpaneelien, logomerkintöjen ja tuotenäytösten luomiseen.

Studion mukaan materiaali on tarkoituksellinen viittaus tyypilliseen laboratorioympäristöön, jossa myymälän korkean suorituskyvyn tuotteita olisi kehitetty.

Mukautettu joustava näyttöjärjestelmä, joka koostuu hyllyistä, telineistä tai pidikkeistä, jotka tarttuvat sisään ja ulos rei'itetyistä näytön seinistä ja joissa on integroitu LED-valaistusjärjestelmä, antavat brändille mahdollisuuden esitellä monipuolisia tavaroitaan.

Julkisivu koostuu teräskehyksestä, jossa on chevron-kuvio, joka on suunniteltu osoittamaan kohti keskituloa, välittäen liiketunnetta, kun taas logo perustuu X: ään.

Image

"Hyväksyimme logolle X-symbolin, joka edustaa katalyyttiä minkä tahansa kokeen alussa ja muistuttaa kahta nuolta, jotka tulevat yhdessä X: n kanssa kaupan sisäänkäynnillä", selitti suunnittelijat.

Myymälässä myytäviä tuotteita kuratoivat ministeriö Design ja asiakas, ja niihin kuuluu maailman ensimmäinen grafeenipyörä, jonka on lähettänyt brittiläinen yritys Dassi, maailman kevyin taittuva polkupyörä, jonka on saanut brittiyhtiö Hummingbird, ja lämpöä muovattavat räätälöidyt pyöräilykengät italialaiselta brändiltä. DL Killer.

Image

Uintiharrastajille myymälässä on märkäpuvut, jotka minimoivat venytyskestävyyden ja maksimoivat joustavuuden UK3-brändillä Zone3.

Laskettelijoille on italialaisen Dynafit-yhtiön säädettäviä maastohiihtosaappaita, jotka tarjoavat joustavuutta ylämäen rinteiden mitoittamiseen ja jäykkyyden lasketteluun, kun taas uimareiden on mahdollista testata saksalaisen Ameon tuotemerkin mukautettu snorkkeli tai moottorin hengitys, joka pidentää kierrosaikoja.

Image