Anonim
Image Ura-opas: Akin Atelierin Kelvin Ho kertoo kuinka hän perusti oman suunnitteluyrityksen

Kelvin Ho suunnittelee sisustuskonsepteja boutique-vieraanvaraisuusasiakkaille ja huippuluokan muotiliikkeille Akin Atelierissa. Arkkitehti kertoo Dezeen Jobsin uranoppaasta, kuinka hän on kertynyt kokemustaan ​​oman studionsa perustamiseen.

Suoritettuaan ensimmäisen harjoittelupaikkansa arkkitehti Lorenzo Natalen studiossa, Ho tuli arvostamaan arkkitehtisuunnittelun perinteisiä ja perusarvoja. Seuraavat vuodet hän vietti kehittäessään taitojaan pienissä studioissa.

"Arkkitehdit, joiden parissa työskentelin, olivat suuria roolimalleja ja menttoreita, jotka auttoivat tiedostamaan suhdetta ja filosofiaa arkkitehtuuriin ja muotoiluun", hän selitti.

Ho mainitsee varhaiset työkokemuksensa asettavan etenemissuunnan loppurajaansa varten. Hän uskoo, että nuorten suunnittelijoiden tulisi tutkia perusteellisesti työpaikkoja, ennen kuin he hakevat työpaikkoja.

"Uskon todella, että ensimmäiset työkokemuksesi arkkitehtuurilla voivat todella muokata ja asettaa uran etenemissuunnan", sanoi Ho.

"On syytä olla unelma-studiossa ja tehdä kaikkensa saadaksesi mahdollisuus työskennellä siellä."

Ho johtaa nyt 15-vuotiaiden ryhmää studiossa Akin Atelier, mukaan lukien arkkitehdit, sisustussuunnittelijat, suunnittelustrategiat ja viestinnän asiantuntijat. Harjoittelu suunnittelee ylellisiä sisustuskonsepteja muotialan, vieraanvaraisuuden ja kulttuurin aloilla.