Anonim
Image

Hackney Housessa on musta puuseppä ja puutarhasauna

Lasitettu laajennus auttoi Lontoossa sijaitsevaa Applied Studiota valaisemaan Hackney-kodin valoisat sisätilat, joissa on mustapuiset sisustustiedot ja sauna takapihalla.

Hackney House isännöi aiemmin sarjaa pimeitä ja muuttuvia huoneita, mutta Applied Studio on uudistanut sitä mukavasti omistajiensa mukauttamiseksi - nuori pari, joka osti kiinteistön muutama vuosi sitten.

Image

Viime aikoihin asti pari oli työskennellyt Euroopassa, mutta palattuaan Lontooseen halusivat perustaa "unelmakotin", jossa he voisivat elää tulevina vuosina.

"He rakastivat aluetta lähellä Broadwayn markkinoita ja halusivat parantaa taloaan sen sijaan, että muuttaisivat", studion toimitusjohtaja Patrick Abrams kertoi Dezeenille.

Studio aloitti laajentamalla talon takaosaa avoimen keittiö- ja ruokailutilan mukaiseksi.

Puolet huoneesta on omistettu keittiölle, jossa on jet-mustan puukaapin sisustus ja chevronkuvioiset lattiat, jotka on verhottu graniittilaatoilla.

Vaaleanharmaata marmoria on käytetty veneiden, pintalaskurin ja kahden hyllyn valmistukseen, joissa asukkaat voivat säilyttää astiat ja ainekset.

Image

"He halusivat eloisan kontrastin taustan ja piirteiden välillä", studio selitti.

"Joten teimme heidän kanssaan työtä esitelläksemme luonnollisia elementtejä tämän pehmentämiseksi, mistä johtuen puusepän näkyvä vilja, räätälöityjen upotettujen kahvojen patinointi ja lattialaatojen luonnolliset ominaisuudet."

Image

Huoneen toinen puoli isännöi ruokapöytää ja tuolia, jotka on järjestetty kaltevan lasikaton alle.

Kuten keittiössä, myös tässä lattiapäällyste on chevron-kuvioitu, mutta se on viimeistelty vaalean sävyisellä puulla. Se luo selkeän linjan, jolla rajaseinä seisoi, jonka studio toivoo hienovaraisesti nyökkäävän talon "alkuperäiseen hahmoon".

Valtava läpinäkyvä kääntyvä ovi antaa pääsyn maisemoituun puutarhaan, jonne on rakennettu lisärakenne, joka luo asiakkaille ulkoilmatilan.

Sisällä on pieni, puulla reunustettu oleskelualue, suihku ja sauna.

Studio on tuonut valoa muuhun kotiin käyttämällä Crittall-ovia yhdistämään asuintilat.

Laaja kehyksetön kattoikkuna ylittää myös talon uuden kaksoiskorkeuden portaikon, joka johtaa sinkittyjen mansardikattojen jatkeisiin.

Se sisältää makuuhuoneen, joka jatkaa alakerran materiaalivalikoimaa täyskorkeilla tummilla puukaapilla.

Suurin osa viereisestä kylpyhuoneesta on sitten päällystetty harmaalla marmorilaatalla, jota täydentävät jet-musta suihkupää ja hanan hanat.

Image