Anonim
Image

Viisi mallia, jotka haastavat Trumpin Yhdysvaltojen ja Meksikon rajaseinän

Asennuksen jälkeen sahalaitteiden asennuksen Yhdysvaltojen ja Meksikon rajaseinämän yli olemme vetäneet yhteen viisi esimerkkiä arkkitehtien ja suunnittelijoiden hankkeista, jotka vastaavat Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin suunnitelmiin kehittää seinä kahden maan välillä.

Image

Ruokapöytä kirjoittanut No-To-Scale Studio

Sen sijaan, että rakentaisi esteitä, malesialainen suunnittelutoimisto No-To-Scale Studio ehdotti 1, 954 mailin mittaisen ruokapöydän luomista. Koostuu laatta "jatkuvaa kiillotettua marmoria", rakenne puristaisi tyypilliset yhdistykset rajan kanssa kutsumalla sen sijaan vieraita molemmin puolin nauttimaan toistensa seurassa.

Lisätietoja ruokapöydästä ›

Image

Estudion vankilamuuri 3.14

Guadalajaraan perustuva Estudio 3.14 esitti The Prison Wall -ehdotuksen vuonna 2016 heti, kun Trump ilmoitti aikovansa vahvistaa rajaa osana vaalikampanjaansa. Lihavoitu vaaleanpunainen käsitteellinen rakenne viittaa meksikolaisen arkkitehdin Luis Barragánin tyyliin juhlimaan Meksikon arkkitehtonista perintöä.

Lisätietoja Vankilan muurista ›

IKEA Börder Wåll

Satiirisen uutissivuston Postillon julkaisema, tämä huijaus IKEA-litteästä huonekalusarjasta tarjosi "käytännöllisen, valmiiden ratkaisujen" jatkuvan esteen rakentamiseksi edullisesti kahden maan välille.

Lisätietoja IKEA Börder Wållista ›

Image

Teeter Totter Wall kirjoittanut Rael San Fratello

Aiemmin tällä viikolla arkkitehtostudio Rael San Fratello asensi kolme vaaleanpunaista sahalautaa teräspalkin väliin, jotta molemmilla puolilla olevat lapset ja aikuiset voivat leikkiä yhdessä. Studion mukaan asennus tarjosi visuaalisen kuvan ajatuksesta, että "toisella puolella tapahtuvilla toimilla on suora vaikutus toisella puolella".

Lisätietoja Teeter Totter Wallistä ›

Image