Anonim
Image

Punainen puinen verho ympäröi Sandellsandbergin luonnonsuojelualueen sisäänkäyntipaviljongia

Punaisesta puupaneelista valmistettu verho verhoutuu Sandellsandbergin suunnitteleman Eriksberg-hotellin ja luonnonsuojelualueen sisään Blekingessä, Ruotsissa, sisäänkäyntipaviljongin ympärille.

Ruotsin studio Sandellsandberg suunnitteli kirkkaan punaisen rakennuksen nimeltä Outdoor Eriksberg parantamaan luonnonsuojelualueen sisäänkäynnin laatua ja navigoitavuutta.

Sillä on "tekstiiliväri", joka on tarkoitettu herättämään teatterin verho, joka aukeaa luonnonsuojelualueen paljastamiseksi, ja se on ensimmäinen sarjasta rakennuksia, jotka studio suunnittelee puistoon.

"Aiemmin luonnonsuojelualueelle ei ollut erillistä sisäänkäyntiä, mikä toisinaan sai vierailijat kääntymään porteilla hämmennyksessä", selitti arkkitehtostudio.

"Siksi suurimmat haasteet olivat sivuston identiteetin vahvistaminen ja mahdollisille kävijöille ystävällisen ensivaikutelman luonnonsuojelualueesta. Visio oli tarjota luonnonsuojelualueelle modernit rakennukset, mutta kokonaissuunnitelmalla, joka muistutti Blekingen perinteistä arkkitehtuuria."

Image

Outdoor Eriksberg on kooltaan 600 neliömetriä, ja se on muodoltaan jättiläinen hytti, jonka Sandellsandberg mallitsi latoihin ja perinteisiin pitkäkeskuksiin - erään tyyppinen pitkä ja kapea puumajo, jossa on yksi huone.

Siinä on puurakenne, joka on rakennettu perinteisillä Blekingen rakennustekniikoilla, ja siinä on suuret ikkunat ja epäsymmetrinen olkikatto.

Kirkkaanpunaiset puiset paneelit ulottuvat olkikatosta alaspäin ja aaltoilevat sen reunojen ympärillä tarjoamaan välähdyksiä rakennuksen sisäisten lasiseinien läpi.

Ne myös verhoutuvat rakennuksen kumpaankin päähän ylöspäin, jotta päästäisiin sisään kahta sisätilojen reunustavaa pihaa.

Pihat johtavat kävijöitä sisälle jättiläisten lasiovien kautta, joissa heidät vastaanottaa kahvila, kauppa ja näyttelytila ​​julkisia tapahtumia ja luentoja varten yläkerran mezzanine-kerroksessa.