Anonim
Image

Mizzi Studio valmistaa stingray-kahvilan serpentiinin rinnalla

Serpentine-kahvitalo, jonka Mizzi Studio on luonut Lontoon Hyde Parkissa sijaitsevan Serpentine-järven viereen, on varustettu katolla, joka on suunniteltu näyttämään stingrayltä.

Mizzi Studio suunnitteli kahvilan olevan pieni maamerkkirakenne Serpentine Galleryn kahden sijainnin välillä Hyde Parkin läpi kulkevalla pääkadulla.

Image

Se on muodoltaan molemmista japanilaisista teetaloista ja Serpentine-järvestä, jonka vieressä se on.

"Se on biomorfinen muotoilu, koska kaikki mitä teemme on luonnollisten prosessien innoittamaa", sanoi Mizzi Studion perustaja Jonathan Mizzi.

"Se on tehty näyttämään luonnolliselta, minkä meidän mielestämme kaiken arkkitehtuurin tulisi olla. Sen jatke järvelle, olennosta, joka on hypätä järvestä - hymyilevä piikkiruisku, joka lentää järvestä", hän kertoi Dezeenille.

Image

Yksikerroksisessa kahvilassa on lasiseinät, ja sen päällä on messinkivärinen aaltoileva katos.

"Keskustassa on klassinen kupoli, joka morfoi räystäihin ja yhdessä ne luovat hymyilevän suun", Mizzi jatkoi.

"Messinkikatoksen väri on tehokas, koska se on myös maanpintainen materiaali, joka on myös regal, joka sopii kuninkaallisen puiston sijaintiin."

Image

Mizzi Studio työskenteli yhteistyössä insinöörien Arupin ja valmistajan MouldCAM kanssa täysin vesitiivis katto, jonka rakennekalvo on valmistettu vahvistetusta hiilestä ja lasikuitusta.

Tämä rakenne on tuettu teräsrunkoon, jossa on kaksi pylvästä, jotka arkkitehdin mukaan näyttävät hampailta ja tukevat katosta kahvilan edessä.

Image

Kahvilassa messinkivärisen katon näkyvä alapinta on suunniteltu herättämään tunteita olleensa kirurgisen tai valaan suun alla.

"Kun kävelet sisään, vaippaa valaan suuhun", lisäsi Mizzi. "Tämä kahvila osoittaa, että yksinkertaisen konseptin käyttäminen monimutkaisen muodon luomiseen tarkoittaa, että kokeellinen arkkitehtuuri on toteutettavissa."

Image

Kahvilassa on takaseinämää pitkin ulottuva saksanpähkinäpuulla varustettu tiski, joka on peitetty tummansinisillä laattoilla.

Tiskin edessä on pieni oleskelualue, jossa on Perlino Rosato -marmorilattiapöydät ja nahkaverhoillut tuolit. Kioskin rinnalla on oleskelualue ulkona.

Image