Anonim
Image

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan suunnitellaan vihreällä katolla varustettuja laivakonttikotia

Fraser Brown MacKenna Architects on saanut suunnitteluluvan kehittää mikrokoteja, jotka on valmistettu vihreällä katolla varustetuista kuljetuskonteista Aylesburgissa, Englannissa.

Gatehouse Road on edullinen asuntosuunnitelma, joka on osa Aylesburyn asuntovakuutusyhtiön Vale of Aylesburyn omistamien vajaakäyttöisten kohteiden uudistussuunnitelmien sarjaa. Tällä hetkellä sivustoa käyttävät autotallit.

Fraser Brown MacKenna -arkkitehdit (FBM Architects) ovat suunnitelleet 26, 2 neliömetrin kodin, joka mahtuu jokaisen säiliön sisään. Yhden makuuhuoneen studiot vuokrataan sosiaalisiksi asuntoiksi tai opiskelijamajoiksi.

Arkkitehtistudion mukaan hankkeeseen valittiin kierrätyskuljetuskontit, jotta kustannukset pysyisivät alhaisina ja mahdollistaisivat esivalmistelun muualla kuin rakennuksessa, kun taas olemassa olevien rakenteiden uudelleenkäytöstä olisi ympäristöhyötyä.

Image

Kontit järjestetään terassimuodostelmaan, astuen asteittain taaksepäin toisistaan ​​luodakseen yksityisen katetun alueen jokaisen mikrotalon etuosaan. Tällä järjestelyllä vältetään myös merkittävä viemäriputki, joka kulkee Gatehouse Road -alueen läpi.

Jokaisen kirkkaanvärisen säiliön sisällä mikrokotit on järjestetty lineaarisesti, oleskelu- ja keittiöalue edessä, erillinen kylpyhuone ja makuuhuone takana. Kuistit sijoitetaan kumpaankin päähän.

Lähetyskonttien seiniin, kattoihin ja lattioihin lisätään eristys sekä kaksoislasit molemmissa päissä päästöjen ja lämmityslaskujen pitämiseksi alhaisina.

Sedum-katot, vihreät kattojärjestelmät, jotka on valmistettu esikasvatettujen sedum-kasvien peitosta, tulevat kunkin konttitalon päälle. Gatehouse Road -kehityksen ympärille istutetaan ruoho ja puut, ja paikan päällä on turvallinen polkupyörien pysäköinti ja kunnallinen yksikkö, jossa on pesulapalvelut.

Värilliset asfaltti- ja geometriset päällysteet kehityksen ympärillä merkitsevät alueen muutosta alikäytöstä "anti-sosiaalisesta" alueesta "kotivyöhykkeeksi", sanoi arkkitehtostudio.

FBM Architects perustivat vuonna 1991 Simon Fraser, Angus Brown ja Martin MacKenna. Harjoittelu käytti aiemmin lähetyskontteja pop-up-kahvilaan Kingstonin yliopistossa.